'Afbeelding en specificaties HTC Zeta lekt uit'

Engadget heeft een render in handen gekregen van een nieuwe smartphone van HTC genaamd de Zeta. Het toestel zal over een quadcore-processor beschikken die geklokt is op 2.5GHz.

Volgens de bron zal de Zeta een zeer krachtige smartphone gaan worden die HTC ergens eind 2012 op de markt wil gaan brengen. De specificaties die Engadget in handen heeft gekregen zijn indrukwekkend. Zo zal het toestel voorzien van een quadcore-processor die gefabriceerd wordt door Qualcomm, de APQ8064 CPU. De kloksnelheid van de processor zal op maar liefst 2.5GHz komen te liggen; dit terwijl de eerste processors nog de 2GHz dienen aan te tikken.

Ook wordt er gerept over een 4.5-inch touchscreen met een 720p resolutie. Ook zal de Zeta volgens het gerucht 32GB aan intern geheugen krijgen, een 1830mAh sterke batterij en Android 4.0 met daaroverheen Sense 4.0. Aan de achterkant van de telefoon zit een 8-megapixelcamera en aan de voorkant een 1.3-megapixelcamera. De achtercamera kan in 1080p video’s opnemen. De telefoon zal naar verluidt slechts 146 gram wegen en heeft afmetingen van 109.8 x 60.9 x 9.8mm.

Het meest opvallende aan de Zeta is het feit dat hij een geheel nieuw design heeft dat we tot nog toe niet van HTC gezien hebben. Het design loopt af en heeft een vlakke voorkant en een gebolde achterkant. Onduidelijk is nog precies wanneer het toestel op de markt moet gaan komen, maar de kans is groot dat dit pas over een jaar zal gaan gebeuren.

HTC Zeta

 

Nokia X6

Nokia X6: eerste HMD Global toestel met notch is een feit lees verder

iPhone X Tesla Caviar

Maak kennis met de iPhone X Tesla van Caviar lees verder

Samsung Galaxy S8 Lite render

Samsung bereidt zich voor op langzame markt met Galaxy S8 Lite lees verder

Samsung Galaxy S10 concept

Samsung komt volgend jaar eindelijk met verrassende feature lees verder

OnePlus 6

OnePlus 6 gelanceerd: sneller, groter en geavanceerder dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 concept DBS Designing

Oeps, Samsung Galaxy Note 9 features gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters