'Afbeelding en specificaties HTC Zeta lekt uit'

Engadget heeft een render in handen gekregen van een nieuwe smartphone van HTC genaamd de Zeta. Het toestel zal over een quadcore-processor beschikken die geklokt is op 2.5GHz.

Volgens de bron zal de Zeta een zeer krachtige smartphone gaan worden die HTC ergens eind 2012 op de markt wil gaan brengen. De specificaties die Engadget in handen heeft gekregen zijn indrukwekkend. Zo zal het toestel voorzien van een quadcore-processor die gefabriceerd wordt door Qualcomm, de APQ8064 CPU. De kloksnelheid van de processor zal op maar liefst 2.5GHz komen te liggen; dit terwijl de eerste processors nog de 2GHz dienen aan te tikken.

Ook wordt er gerept over een 4.5-inch touchscreen met een 720p resolutie. Ook zal de Zeta volgens het gerucht 32GB aan intern geheugen krijgen, een 1830mAh sterke batterij en Android 4.0 met daaroverheen Sense 4.0. Aan de achterkant van de telefoon zit een 8-megapixelcamera en aan de voorkant een 1.3-megapixelcamera. De achtercamera kan in 1080p video’s opnemen. De telefoon zal naar verluidt slechts 146 gram wegen en heeft afmetingen van 109.8 x 60.9 x 9.8mm.

Het meest opvallende aan de Zeta is het feit dat hij een geheel nieuw design heeft dat we tot nog toe niet van HTC gezien hebben. Het design loopt af en heeft een vlakke voorkant en een gebolde achterkant. Onduidelijk is nog precies wanneer het toestel op de markt moet gaan komen, maar de kans is groot dat dit pas over een jaar zal gaan gebeuren.

HTC Zeta

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters