'Afbeelding iPhone 5 lekt uit'

Het is weer iPhone-geruchtentijd, en er is weer een nieuwe op te tekenen. Ditmaal vergezeld van een foto. Een Chinese gadgetsite meldt dat de iPhone 5 erg lijkt op de huidige iPhone. Het toestel zou alleen een groter scherm krijgen.

iPhone 5 volgens MIC Gadget

Het lek, gemeld door M.I.C. Gadget, doet de geruchtenmachine over het toekomstige ontwerp van de iPhone weer volop oplaaien. De foto die de site laat zien, is die van een witte iPhone die inderdaad een wat groter scherm lijkt te hebben dan de iPhone 4. Die heeft een scherm van 3,7 inch en de iPhone op de foto lijkt een 4-inch diagonaal te hebben.

Er moet dan uiteraard ook een A5 dualcore processor in zitten. Die zit nu alleen nog in de iPad 2. Er zou inmiddels ook een testversie van de iPhone 4 in omloop zijn bij software-ontwikkelaars voor iOS, waar die processor in zit. Apple zou die zelf aan de ontwikkelaars hebben verstrekt.

Zoals altijd is het weer afwachten wat er waar is van de geruchten. This is my Next meldde nog zeer onlangs dat het ontwerp van de iPhone 5 totaal anders zou zijn dan die van het huidige model. En die site meldde zich ook op ‘betrouwbare bronnen’ te baseren. Het kan dus nog van alles worden, en zoals gebruikelijk laat Apple de iPhone-watchers in de wereld weer raden tot het toestel officieel wordt gepresenteerd, waarschijnlijk ergens in september als de laatste geruchten over die uitgestelde releasedatum tenminste kloppen.

iPhone 5 screen 

Bron: The Next Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. fejth -

  De iPhone 5 lijkt niet op de Samsung Galaxy s2…Eerder andersom!
  Dat blijkt maar weer uit de law-suit van Apple naar Samsung toe.
  Maar ik moet zeggen dat ik ook niet geloof dat dit de Iphone 5 gaat worden. Apple heeft met de Ipad2 en de Macbook Air een tipje van de sluier gegeven van wat hun nieuwe designtaal voor in elk geval het komende jaar gaat worden. Druppel gevormd design, met een soort van UFO-achtige rondingen. Ik denk dat dat het idee is voor de Iphone 5.
  En ze kunnen maar beter met een compleet vernieuwde UI komen, anders gaan ze echt verliezen in deze oorlog. De Android-markt raakt verzadigd, en dat worden mensen dus beu…dus de enige die er beter gaat komen in Micro$oft die samen met Nokia lekker uit de underdog positie kunnen komen. En Nokia heeft echt wat te winnen…
  Ik voorzie een hoop wijzigingen op OS-vlak het komende jaar.

  Android: verliest weer wat populariteit
  IOS: levert ook weer in op hipheid…(tenzij een
  complete UI-overhaul)
  WP7: wint op alle vlakken, maar net niet genoeg
  om bovenaan de lijst te komen.

 2. Samsung-Rules -

  @maxx0r, Vind het leuk om commentaar te geven.. brengt soms leuke reactie voort en sommige artikellen hier kan je niet anders op reageren.. haha In welk deel van nederland vis je meestal??:)

 3. maxx0r -

  Ik doelde op het feit dat je bij elk non-samsung nieuwtje wat te mekkeren hebt.

  Maar we hebben naast een zwak voor Samsung dus ook het roofvissen gemeen 😉

 4. Samsung-Lover -

  Dit nieuwe speeltje van Apple lijkt toch erg op de Galaxy S, maar hoe dan ook zal ik voor het design altijd voor de Galaxy S II, Samsung is veel coulanter kwa service in defekten waar geen garantie op zit, en tja, android… daar hoef ik denk ik niet over te beginnen. Begrijp me niet verkeerd, de nieuwe iPhone ziet er wel gelikt uit. Even voor de info, de enige slechte fabrikant van mobieltjes is Black Berry want deze toestellen gaan om de haverklap stuk om over de software maar niet te beginnen… LG, Sony-Ericsson, Samsung en HTC zijn gewoon alle net zo goed alleen per persoon verschild een merk voorkeur

  1. Samsung-rules -

   ? weet niet wat je met trollen bedoeld maar dat doe ik als ik op de snoekbaars vis. Je bedoeld denk ik dat ik apple en Sony-ericsson graag afzeik..? dit zal ik zeker blijven doen..!! En heb echt geen voorkeur voor samsung hoor!!

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters