'Afbeelding iPhone 5 lekt uit'

Het is weer iPhone-geruchtentijd, en er is weer een nieuwe op te tekenen. Ditmaal vergezeld van een foto. Een Chinese gadgetsite meldt dat de iPhone 5 erg lijkt op de huidige iPhone. Het toestel zou alleen een groter scherm krijgen.

iPhone 5 volgens MIC Gadget

Het lek, gemeld door M.I.C. Gadget, doet de geruchtenmachine over het toekomstige ontwerp van de iPhone weer volop oplaaien. De foto die de site laat zien, is die van een witte iPhone die inderdaad een wat groter scherm lijkt te hebben dan de iPhone 4. Die heeft een scherm van 3,7 inch en de iPhone op de foto lijkt een 4-inch diagonaal te hebben.

Er moet dan uiteraard ook een A5 dualcore processor in zitten. Die zit nu alleen nog in de iPad 2. Er zou inmiddels ook een testversie van de iPhone 4 in omloop zijn bij software-ontwikkelaars voor iOS, waar die processor in zit. Apple zou die zelf aan de ontwikkelaars hebben verstrekt.

Zoals altijd is het weer afwachten wat er waar is van de geruchten. This is my Next meldde nog zeer onlangs dat het ontwerp van de iPhone 5 totaal anders zou zijn dan die van het huidige model. En die site meldde zich ook op ‘betrouwbare bronnen’ te baseren. Het kan dus nog van alles worden, en zoals gebruikelijk laat Apple de iPhone-watchers in de wereld weer raden tot het toestel officieel wordt gepresenteerd, waarschijnlijk ergens in september als de laatste geruchten over die uitgestelde releasedatum tenminste kloppen.

iPhone 5 screen 

Bron: The Next Web

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters