Afbeeldingen Acer Iconica Tab A700 komen uit

Op internet zijn afbeeldingen verschenen van de nog onbekende Acer Iconica A700 tablet. De tablet krijgt als eerste een full hd-touchscreen en ook een quadcore processor.

In Rusland zijn de eerste afbeeldingen van de nieuwe Iconica Tab uitgelekt. Naast de drie vrijgegeven afbeeldingen zijn ook de vermoedelijke specificaties van de tablet naar buiten gekomen. De A700 lijkt een directe concurrent te gaan worden van de Asus Transformer Prime. Zo krijgt de tablet als eerste een full hd-scherm met niet minder dan 1920 x 1200p. Daarnaast zal de nieuwe Nvidia Tegra 3 quadcore-processor in het toestel gaan brommen.

De tablet krijgt verder een 9800mAh batterij en ook zaken als Bluetooth 3.0, Wifi n en een 3G-slot zitten erin, zodat je er overal internet mee op kunt. De tablet beschikt tot slot over een 5-megapixelcamera en nog een 3-megapixelcamera aan de voorkant.

Het appaaraat kan via micro-hdmi ook beeld op een televisie weergeven. De tablet zal vermoedelijk eind januari aangekondigd worden tijdens de CES-beurs in Amerika.

Acer Iconica Tab A700

 

Acer Iconica Tab A700

 

Acer Iconica Tab A700

 

Bron: The Verge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters