'Afbeeldingen en specificaties 150 dollar kostende Asus-tablet lekken uit'

Er zijn afbeeldingen en specificaties naar buiten gekomen van een nieuwe Asus-tablet die tussen de 130 dollar en de 150 dollar moet gaan kosten. De tablet heeft nu nog rugnummer ME172V mee gekregen en beschikt over matige specificaties.

Foto’s en specificaties van de nog aan te kondigen tablet zijn door Notebook Italia gepubliceerd. Wat opvalt is dat Asus druk bezig is om meerdere low-end tablets in de markt te zetten die allemaal het design lenen van de Google Nexus 7. Ook deze ME172V lijkt weer als twee druppels water op zijn broertje maar beschikt jammer genoeg niet over de zelfde specificaties. Het prijskaartje is hier echter wel naar; de tablet zal naar verwachting tussen de 130 en 150 dollar gaan kosten zodra hij op de markt komt.

Qua specificaties moet deze 7-inch tablet het doen met een resolutie van 1024 x 600 pixels. Daarnaast zit er een VIA WM8950 1GHz singlecore-processor in het apparaatje te kloppen en 1GB aan ram. Ook wordt melding gemaakt van 16GB interngeheugen en een 1.3-megapixelcamera aan de voorkant van de tablet. Dit alles stuurt Android 4.1 die standaard op de tablet wordt mee geleverd. De verwachting is dat het hier om een Wifi-model gaat en dat Asus geen 3G-model op de markt zal gaan zetten.

De verwachting is dat deze Asus ME172V tijdens de CES-beurs begin januari bekend gemaakt zal gaan worden. Onduidelijk is nog of de tablet naar Europa zal gaan komen.

Asus ME172V 
Asus ME172V 
Asus ME172V 
Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters