'Afbeeldingen en specificaties van de high-end LG LU6200 lekken uit'

In Korea is de LG LU6200 uitgelekt die over pittige specificaties beschikt. Zo zal het toestel over een 4.5-inch HD-touchscreen gaan beschikken en een 1.5GHz dualcore-processor.

The LG LU6200

De kans is groot dat de LU6200 alleen in Korea verkocht zal gaan worden aangezien hij op LTE-netwerken kan werken. De Koreaanse website meldt dat het toestel dat eerste HD-smartphone van LG is met een 4.5-inch scherm. De resolutie van het touchscreen zal 1280×720 pixels groot zijn, aldus de bron. De smartphone zal voorzien zijn van het Android OS, dit is namelijk te zien aan de drie knoppen onder het scherm.

Deze LG heeft intern ook aardig wat nieuwe kenmerken mee gekregen. Zo zal ondermeer de nieuwe Scorpion-dualcore van Qualcomm in de LU6200 zijn werk gaan doen. Deze dualcore-processor wordt geklokt op 1.5GHz en kan eventueel tot 2GHz omhoog geschroefd worden. Ook is de krachtige Adreno 220 GPU in het toestel aanwezig en 1GB RAM. De Koreanen weten ook te melden dat LG zijn nieuwste schermpanelen gaat inzetten voor dit toestel, met de naam AH-IPS. Deze kan de concurrentie aan met Samsung’s Super Amoled Plus schermen en beschikt over extra pixels, helderheid en contrast.

Tot slot wordt er ook melding gemaakt van een NFC-chip in de telefoon en een 8-megapixelcamera die in 1080p video’s kan opnemen. De telefoon zal over een 1830mAh-batterij gaan beschikken en slechts 10.5mm dik zijn bij een gewicht van 123 gram. De telefoon staat gepland om vlak voor de winter uit te komen zodat hij met de kerst verkocht kan worden.

The LG LU6200

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters