Afbeeldingen Nokia Lumia 900 komen vroegtijdig uit

Krap vijf uur voor de persconferentie van Nokia is de afbeelding van het nieuwe toestel gelekt. Pocketnow heeft persfoto’s van de Nokia Lumia 900 gepubliceerd.

De Nokia Lumia 900 werd door Nokia ontwikkeld onder de naam Ace en wordt over vijf uurtjes aangekondigd door de fabrikant. Nokia zal tijdens de CES-beurs in Amerika om 00:00 uur Nederlandse tijd haar nieuwe vlaggenschip aankondigen. De Nokia Lumia 900 zal in de VS alleen bij de provider AT&T verkocht gaan worden en gebruik maken van diens LTE-netwerk. De telefoon zal naar verwachting ook naar Europa gaan komen, al is dit nog niet zeker.

De Lumia 900 beschikt over een 1.4GHz singlecore processor en een 4.3-inch groot Amoled-touchscreen. De telefoon zal net als de Lumia 800 gemaakt zijn van polycarbonaat en daarnaast zit er een 8-megapixelcamera op het toestel. De telefoon zal wederom in verschillende kleurtjes uit gaan komen en naar verluidt zullen er drie extra kleuren bij komen. Later op de dag zal All About Phones de persconferentie van Nokia volgen en dit bericht updaten bij nieuwe ontwikkelingen.

Nokia Lumia 900

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters