'Afbeeldingen PlayBook OS 2.0 laten e-mail integratie zien'

Een medewerker van RIM heeft foto’s op internet gezet van de volgende grote update voor de BlackBerry PlayBook. De V2-update zal e-mail integratie naar de PlayBook brengen en naar verwachting ook de Android-emulator voor applicaties.

De medewerker, die in Azië sales manger voor RIM is, heeft via zijn eigen blog foto’s naar buiten gebracht van de update. Het buildnummer van de PlayBook-software is op de foto’s 2.0.0.2992 en daarmee is duidelijk geworden dat e-mail intergratie pas met v2 van de software zal aanlanden bij gebruikers. Op de foto’s is verder te zien dat er inderdaad alleen Exchange en pop/imap e-mail ondersteund zal worden door de PlayBook en geen BES-services van RIM zelf. Eerder werd al duidelijk dat RIM grote moeite had om BES klaar te stomen voor de QNX-software en daarom gekozen heeft om de standaard e-mail voorlopig alleen te ondersteunen.

Op de foto’s is ook de applicatie te zien voor de agenda en contacten die met de update tegelijkertijd op de PlayBook zal komen. Verder is een groot Android icoontje te zien wat erop kan duiden dat de Android emulator ook met deze update zal gaan komen. RIM wist eerder al te melden dat de update waarschijnlijk in september uitgerold zal gaan worden. Afgaande op de afbeeldingen lijkt het erop dat RIM op schema ligt voor een update in september.

BlacBerry PlayBook 2.0 OS

 

BlacBerry PlayBook 2.0 OS

 

BlacBerry PlayBook 2.0 OS

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Robert Webbe -

    Ik denk dat je beter had kunnen schrijven: "De medewerker, die in Azie die sales medewerker voor RIM was…".

    Op de tweede foto zie je nog een Android mannetje (middelste rij, links). Blijkbaar is in deze versie het nog een soort van Android emulator. Ik vermoed dat het in de toekomst meer native ingebouwd zal zijn waardoor icoontjes direct op het startscherm kunnen komen te staan en dat de apps ook gewoon in de BB App Market staan.

Magikarp Jump

Pokemon: Magikarp Jump is de verslavende nieuwe Pokémon app lees verder

Whatsapp

Vijf redenen waarom Whatsapp zo groot heeft kunnen worden lees verder

Facebook Messenger Lite

Zo installeer je een veel zuinigere en lichtere versie van Facebook Messenger lees verder

Snapchat Custom Stories

Snapchat krijgt update met Custom Stories feature lees verder

Fidget Spinner Finger Spinner

Dit is de beste Fidget Spinner app voor op je smartphone lees verder

messenger apps

Waarom je geen foto’s met WhatsApp moet delen: kwaliteit vergeleken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters