'Afbeeldingen Sony-smartphone met opvallend dunne randen lekken uit'

Op een forum zijn naar verluidt foto’s geplaatst van een Sony-smartphone met opvallend dunne randen rondom het scherm. De Sony Sirius moet het nieuwe vlaggenschip van Sony gaan worden dat eind deze maand aangekondigd zal gaan worden.

De onderstaande afbeeldingen zijn op het forum van Digi-wo geplaatst. De afbeeldingen zouden de Sony Sirius moeten voorstellen en de plaatser van de foto’s heeft er alleen bij gezet dat men moet uitkijken naar het Mobile World Congress dat eind deze maand in Barcelona zal gaan plaatsvinden. De bron meent dat dit de eerste afbeeldingen van de Sirius zijn, de opvolger van de Sony Xperia Z1. Onduidelijk is echter hoe betrouwbaar de bron is aangezien het forum tot nog niet eerder in het nieuws is geweest met gelekte foto’s.

De foto’s laten een toestel zien met opvallend dunne randen van slechts een millimeter dik. Onduidelijk is nog of dit daadwerkelijk de randen van het toestel zijn, of dat het simpelweg alleen het schermpaneel hier wordt weergegeven dat nog ingebouwd dient te worden in de behuizing van van de Sony Sirius. Mocht did daadwerkelijk de randen gaan worden van de Sony Sirius, dan zal de fabrikant de eerste zijn die dergelijk dunne randen heeft weten te bewerkstelligen.

Er is ook een screenshot geplaatst van de batterijduur van de Sirius. Deze zou rond de 20 uur zijn. De screenshot laat zien dat men al 16 uur op een enkele lading bezig is en dat de batterij nog voor 38 procent vol zit. Sony zal vermoedelijk op 24 februari een persconferentie gaan houden in de ochtend tijdens het Mobile World Congress. All About Phones zal daarbij aanwezig zijn.

Sony Sirius smartphone 
Sony Sirius smartphone 
Sony Sirius smartphone 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters