'Afbeeldingen Sony-smartphone met opvallend dunne randen lekken uit'

Op een forum zijn naar verluidt foto’s geplaatst van een Sony-smartphone met opvallend dunne randen rondom het scherm. De Sony Sirius moet het nieuwe vlaggenschip van Sony gaan worden dat eind deze maand aangekondigd zal gaan worden.

De onderstaande afbeeldingen zijn op het forum van Digi-wo geplaatst. De afbeeldingen zouden de Sony Sirius moeten voorstellen en de plaatser van de foto’s heeft er alleen bij gezet dat men moet uitkijken naar het Mobile World Congress dat eind deze maand in Barcelona zal gaan plaatsvinden. De bron meent dat dit de eerste afbeeldingen van de Sirius zijn, de opvolger van de Sony Xperia Z1. Onduidelijk is echter hoe betrouwbaar de bron is aangezien het forum tot nog niet eerder in het nieuws is geweest met gelekte foto’s.

De foto’s laten een toestel zien met opvallend dunne randen van slechts een millimeter dik. Onduidelijk is nog of dit daadwerkelijk de randen van het toestel zijn, of dat het simpelweg alleen het schermpaneel hier wordt weergegeven dat nog ingebouwd dient te worden in de behuizing van van de Sony Sirius. Mocht did daadwerkelijk de randen gaan worden van de Sony Sirius, dan zal de fabrikant de eerste zijn die dergelijk dunne randen heeft weten te bewerkstelligen.

Er is ook een screenshot geplaatst van de batterijduur van de Sirius. Deze zou rond de 20 uur zijn. De screenshot laat zien dat men al 16 uur op een enkele lading bezig is en dat de batterij nog voor 38 procent vol zit. Sony zal vermoedelijk op 24 februari een persconferentie gaan houden in de ochtend tijdens het Mobile World Congress. All About Phones zal daarbij aanwezig zijn.

Sony Sirius smartphone 
Sony Sirius smartphone 
Sony Sirius smartphone 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. GrumpyJohn -

      Het is idd mooi, maar vraag me af of het de degelijkheid van de toestellen ten goede komt, ik ben al bang dat mijn G2 een keer goed op de rand valt, er blijft weinig over om ook maar een beetje het scherm te beschermen bij een val

ETQ Amsterdam

Bekijk de OnePlus 5T live in de speciale Amsterdamse pop-up store lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

iPhone X Face ID

Dit is hoe Face ID werkt en wat je er verder over moet weten lees verder

OnePlus 5T pers

Dit zijn de vier verschillen tussen de OnePlus 5 en OnePlus 5T lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters