'Afbeeldingen van opmerkelijke Nokia PureView met Windows Phone komt uit'

In China zijn afbeeldingen uitgelekt van een Windows Phone-smartphone van Nokia met PureView-technologie erin verwerkt. De telefoon heeft een zeer merkwaardig design en een bolling bij de camera.

De site IT168 heeft twee slides van een interne presentatie van Nokia naar buiten gebracht. Op de slides is een zeer aparte telefoon te zien die voorzien is van Windows Phone. Geruchten gaan dat het toestel de laatste versie, Windows Phone 8, mee zal krijgen, omdat WP 7.5 nog geen camera’s boven de 8-megapixel ondersteunt. De telefoon zou een 41-megapixelsensor krijgen, net als de PureView 808 van Nokia.

Andere specificaties van het toestel zijn 1080p video-opnames en een dualcore-processor. Deze processor duidt er wederom op dat we hier met de Apollo-update van Microsoft te maken hebben. Ook wordt er melding gemaakt van een Adreno 320GPU. Deze GPU is relatief nieuw en is onder meer te vinden in de S4-processor van Qualcomm. Dit kan erop duiden dat deze chipset in de telefoon te vinden zal zijn.

Het meest opvallende aan deze screens is uiteraard het design van het toestel. De telefoon ziet er smal uit en wat dik aan de achterkant. Hij wordt in de kleuren zwart, geel en roze uitgedost en lijkt aan de achterkant van rubber gemaakt te zijn. Ook de grote flitser op de achterkant valt op, net als het curved glas aan de voorkant van het toestel. De bron laat wel weten dat het hier nog om een intern concept kan gaan.

Nokia PureView Windows Phone

 

Nokia PureView Windows Phone

 

Bron: wmpoweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. fejth -

    Dit lijkt op een midrange toestel qua uiterlijk, echt een wp versie van de 808 pureview.. Als ze nou de lumia 900 iets dikker maken, met deze sensor erin, en hem verder overal mee laten syncen, zoals met bijv. itunes en wmp, dan ben ik verkocht. Nu nog echte kwaliteit apps…

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters