Update: ook levertijd AirPods in Nederland bekend

Update: ook de levertijd van de AirPods in Nederland is bekend. Op de website van Apple staat dat de oortjes over vier weken klaar voor verzending zijn.

De AirPods van Apple lijken snel in de handen van consumenten te komen. Het bedrijf meldt dat het zijn draadloze oordopjes op 21 december in Amerika verstuurt.

Onduidelijkheid over de AirPods

iPhone 7 AirPodsOver de AirPods van Apple bestond erg lang veel onzekerheid. In eerste instantie zouden ze in oktober nog uitkomen, daarna werd dit jaar genoemd, toen weer volgend jaar, toen ‘over een paar weken’. Ook de Wall Street Journal wijdde er een artikel aan. De krant schreef dat het uitstel een negatieve invloed had op de reputatie van Apple. Ook het gebrek aan duidelijkheid en communicatie was volgens WSJ een behoorlijk pijnpunt.

Einde aan de onduidelijkheid

Nu meldt Apple dus dat de AirPods op 21 december verzonden worden. Daarmee komt een einde aan een lange onzekerheid voor veel gebruikers die zaten te twijfelen of ze niet moesten investeren in een andere set koptelefoons. De AirPods zouden volgens de fabrikant 5 uur mee moeten kunnen op één batterijlading. Bovendien functioneert het opbergdoosje ook als oplader. Deze heeft genoeg lading om de oortjes op te laden voor 24 uur gebruik. Wat ook handig is, is dat je muziek automatisch pauzeert als je een van de oortjes uit je oren haalt.

Prijs en beschikbaarheid

De AirPods kosten in Amerika 159 dollar. Daar worden de oortjes zoals gezegd op 21 december verzonden. Een kijkje in de Nederlandse online winkel van Apple leert dat de headphones helaas nog niet in Nederland beschikbaar zijn. De oortjes werken met alle iPhones die iOS 10 kunnen draaien, zoals de iPhone 7 Plus, de iPhone 7, de iPhone 6s en de iPhone SE.

Bron: Apple Store Nederland, Apple Store Amerika via PhoneArena

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters