AirPods komen over ‘een paar weken’ uit

Toen Apple de iPhone 7 aankondigde, liet het ook zijn nieuwe headphones zien. De AirPods zijn geheel draadloze oordopjes die via BlueTooth werken en ook niet met een draadje aan elkaar vastzitten. In eerste instantie was de bedoeling dat de koptelefoon in oktober zou uitkomen, maar Apple heeft zijn AirPods nog altijd niet uitgebracht.

AirPodsDaarom heeft een boze klant met een iPhone 7 een mail gestuurd naar Apple-directeur Tim Cook. Daarin zegt hij het volgende: “Ik viel echt voor de draadloze visie die jij schetste. Nu zit ik hier te wachten met mijn EarPods, maar ik kan mijn 7 niet tegelijkertijd opladen. Dat moet ik voor mijn werk wel doen. Laat weten of het nog een maand of een halfjaar duurt. Dan koop ik gewoon een ander paar draadloze koptelefoons”, aldus de boze klant.

‘AirPods over paar weken verzonden’

Cook heeft, enigszins verrassend, de tijd genomen om de klant gerust te stellen. Hij antwoordt: “Bedankt voor je brief. Onze excuses voor de vertraging – we zijn ze aan het afmaken en ik voorspel dat we over een paar weken beginnen met verzenden.” MacRumors heeft bevestigd dat de e-mail echt is. Alle headers van de e-mail lijken namelijk van de servers van Apple afkomstig. Het lijkt er dus op dat klanten die de AirPods hebben besteld hun draadloze headphones nog voor 2017 kunnen verwachten.

Bron: MacRumors via PhoneArena

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters