Ajax komt met MVNO en special-editions

Voetbalclub Ajax heeft een eigen MVNO gelanceerd in samenwerking met Service2Media en 6GMobile. De voetbalclub biedt drie abonnementen aan en heeft twee Samsung-telefoons in haar assortiment opgenomen.

Samsung Galaxy S Ajax

Supermarkten met een MVNO zijn inmiddels de normaalste zaak van de wereld, maar voetbalclubs met een eigen Mobile Virtual Network Operator zijn not niet zo bekend. Vitesse en FC Groningen begonnen hiermee via ClubMobiel, een bedrijf dat inmiddels meerdere clubs in haar assortiment heeft. Ajax pakt het echter wat grootser aan met een geheel eigen MVNO, die tot stand is gebracht samen met Service2Media en 6GMobile. Dit meldt PortableGear.

Ajax Mobile zal drie abonnementen aanbieden, met een aantal extra services. De abonnementen van €20, €30 en €45 bieden respectievelijk 180, 400 en 650 belminuten of sms’jes en daarnaast kun je met andere Ajax Mobile-klaten gratis bellen onder een Fair Use Policy. Één van de extra’s van het netwerk is dat je in de ArenA extra diensten kunt gebruiken via een aansluiting van het netwerk op het bestaande Wi-Fi-netwerk in het stadion van Ajax. De goedkoopste bundel wordt geleverd met een gratis Samsung Galaxy Apollo in Ajax pack en voor de duurste twee abonnementen heeft Ajax de Galaxy S weten te strikken.

Ajax Mobile tarieven

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters