Al negen miljoen preorders voor Samsung Galaxy S III

Het nieuwe Androidvlaggenschip van Samsung, de Galaxy S III, is nog niet eens in de winkels te krijgen, maar er zijn nu al negen miljoen preorders binnen. Meer dan honderd telefoonbedrijven willen het toestel aan hun klanten aanbieden.

Samsung Galaxy S III

Daarmee neemt de Galaxy S III het succes over van zijn voorgangers, de Galaxy S en de S II die allebei meer dan tien miljoen keer zijn verkocht. De dure telefoons voeren het topsegment van de Androidsmartphones aan.

De Korea Economic Daily maakte melding van het cijfer van negen miljoen preorders. Samsung is inmiddels op smartphonegebied groter dan Apple, en als telefoonmaker (ook dumbphones) groter dan Nokia. Waarmee de Koreaanse fabrikant de onbetwiste nummer een is in de wereld op beide gebieden.

Eind deze maand gaat de Samsung Galaxy S III in de verkoop. In Duitsland komt de telefoon het eerst in de winkels, op 29 mei. De dagen en weken daarna komen de andere landen aan de beurt. De meeste webshops in Nederland melden een leverdatum van half juni.

De fabriek in Zuid-Korea waar het nieuwe vlaggenschip wordt geproduceerd, loopt nu volgens de Koreaanse krant op zijn volle productiecapaciteit. Er rollen vijf miljoen S III’s per maand van de lopende band.

Verwacht wordt dat de succesvolle verkoop van de nieuwe superphone ”substantieel zal bijdragen” tot de financiĆ«le resultaten van Samsung in het tweede kwartaal.

Bron: Reuters

Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters