Alcatel brengt grote budgetsmartphone uit

Alcatel komt met een nieuwe smartphone, genaamd de Pixi 4 Plus Power. Deze smartphone is relatief groot voor een budgetsmartphone, maar bezit toch iets wat veel telefoons niet hebben.

Alcatel

Alcatel staat bekend om het maken van een budgettoestel voor een lage prijs. Toch hebben we af en toe een erg interessant toestel, zoals bijvoorbeeld de Alcatel Idol 4s, die wij afgelopen maand hebben weggegeven. Dit toestel heeft een Snapdragon 652-processor met 3GB aan werkgeheugen, wat op zich niet verkeerd is. Het toestel komt in een mooi pakketje met een virtual reality-headset in de doos.

Pixel 4 Plus Power

De Alcatel Pixel 4 Plus Power zou geschikt kunnen zijn voor mensen die een telefoon willen met een groot scherm, maar niet te veel willen betalen. Zo heeft het toestel een 5,5-inch scherm met een resolutie van 720p. Dit is niet extreem veel, aangezien de pixeldichtheid op 267 ligt. Het toestel heeft ondersteuning voor twee simkaarten en bevat 8 GB aan opslaggeheugen.

alcatel pixi 4 plus power

Het belangrijke aan dit toestel is echter dat het een 5000 mAh-accu heeft. Hiermee moet de telefoon het ongeveer drie dagen met een enkele lading volhouden, wat zeker niet verkeerd is. Dit kan vooral handig zijn voor mensen die niet geïnteresseerd zijn in de snelheid van een telefoon, maar vooral in het uithoudingsvermogen van de accu. De camera aan de achterzijde heeft 13 megapixel, terwijl de camera aan de voorkant beschikt over 8 megapixel. Het toestel beschikt niet over 4G-ondersteuning.

Verder beschikt het toestel over 1 GB aan werkgeheugen en ondersteunt de smartphone een nog niet genoemde Quick Charge-techniek. De processor die het hele toestel aandrijft is op moment van schrijven nog onbekend.Het zal waarschijnlijk om een MediaTek-processor gaan.

Beschikbaarheid

Het is nog niet zeker waar het toestel beschikbaar zal zijn. Het is dus ook nog niet zeker of en wanneer het toestel naar Nederland komt, maar er is zeker wel een kans. Alcatel heeft in Nederland een aantal Pixi-telefoons in de verkoop. De prijs van dit toestel is nog niet bekend, maar zal naar verwachting niet erg veel gaan kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters