Alcatel en T-Mobile laten de Vairy Text II zien

Alcatel heeft samen met T-Mobile de Vairy Text II laten zien. Het toestel heeft zowel een touchscreen als een toetsenbord en komt in het portfolio van Alcatel onder de naam One Touch 806.

T-Mobile Vairy Text II

Alcatel en T-Mobile zijn in het prepaid-segment al een tijdje onlosmakelijk met elkaar verbonden en zetten die band gestaag door. De Vairy Text van T-Mobile kwam al van Alcatel in de vorm van de OT-800 en nu is de opvolger van dat toestel aangekondigd. Deze OT-806 zal onder de naam Vairy Text II op de Nederlandse markt komen voor een prijs van €69,95 in een prepaid-pakket.

Het toestel heeft zowel een qwerty-toetsenbord als een 2,8″ touchscreen, alles gegoten in de bekende ‘BlackBerry-formfactor’. De interface is vernieuwd en is nu voorzien van een aantal widgets op het standby-scherm, waarmee je snel toegang hebt tot een aantal veelgebruikte zaken. Daarbij kun je denken aan sociale netwerken of je muziekspeler.

Verder zijn de specs van de Vairy Text II niet erg spannend, het toestel heeft een 2-megapixelcamera en is uitgerust met een muziekspeler en FM radio. 3G ontbreekt, maar Wi-Fi is wel aanwezig. GPS moet je uiteraard missen, maar dat kun je natuurlijk niet verwachten voor €70.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters