‘Alcatel fabriek gaat BlackBerry-toestel produceren’

BlackBerry’s nieuwe midranger die volgende maand gepresenteerd wordt, zal gemaakt worden door TCL. Deze fabrikant is onder andere bekend van het smartphonemerk Alcatel.

Twee toestellen

Afgelopen vrijdag vertelden we al dat John Chen, topman van BlackBerry, iets losliet over nieuwe BlackBerry-toestellen. Het bedrijf gaat dit jaar nog twee midrange-toestellen op de markt brengen waarvan de eerste volgende maand zal verschijnen. Deze zal alleen een touchscreen hebben, het andere model wat later komt zal een toetsenbord hebben.

Wi-Fi Alliancegsmarena_002

Dit nieuws was natuurlijk erg interessant omdat we sinds de BlackBerry Priv geen nieuwe smartphones van de fabrikant hebben gezien. Na dit nieuws van John Chen is iedereen iets oplettender geworden en voilà, op de site van Wi-Fi Alliance is er een nieuw toestel geregistreerd wat misschien het nieuwe BlackBerry toestel kan zijn.

BlackBerryTCL

Bij de informatie over het toestel staat het een en ander over de wifi-instellingen en ook iets over de fabrikant. De producent van de smartphone is namelijk TCL. Uiteraard weten we niet zeker dat dit BlackBerry’s nieuwe midranger is, maar TCL en BlackBerry hebben volgens geruchten een samenwerkingscontract. Dit betekent dat het niet onwaarschijnlijk is dat TCL de nieuwe midrangers gaat maken.

Alcatel Idol 4

Na de geruchten over TCL en BlackBerry kwam er een toestel boven water, de Hamburg. Dit toestel heeft vergelijkbare specificaties met de Alcatel Idol 4. Het enige verschil is de processor. De Alcatel heeft een Qualcomm Snapdragon 617 terwijl de BlackBerry een Snapdragon 615 heeft. Verder is alles gelijk. Het scherm is een 5,2 inch full HD-scherm en het toestel bevat 3 GB werkgeheugen en 16 GB intern geheugen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Edddd -

    Top. Wanneer de pers nu ook eens de moeite neemt om een BlackBerry echt te leren kennen, kunnen ze wellicht wat minder negatief vooringenomen berichten. BB10 hebben ze al kapotgemaakt. Terwijl zowel Android als zelfs iOS er niet tegenop kunnen in gebruiksgemak, veiligheid en productiviteit. Zo triest dat het beste besturingssysteem (vermoedelijk) verdwijnt…

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters