‘Alcatel fabriek gaat BlackBerry-toestel produceren’

BlackBerry’s nieuwe midranger die volgende maand gepresenteerd wordt, zal gemaakt worden door TCL. Deze fabrikant is onder andere bekend van het smartphonemerk Alcatel.

Twee toestellen

Afgelopen vrijdag vertelden we al dat John Chen, topman van BlackBerry, iets losliet over nieuwe BlackBerry-toestellen. Het bedrijf gaat dit jaar nog twee midrange-toestellen op de markt brengen waarvan de eerste volgende maand zal verschijnen. Deze zal alleen een touchscreen hebben, het andere model wat later komt zal een toetsenbord hebben.

Wi-Fi Alliancegsmarena_002

Dit nieuws was natuurlijk erg interessant omdat we sinds de BlackBerry Priv geen nieuwe smartphones van de fabrikant hebben gezien. Na dit nieuws van John Chen is iedereen iets oplettender geworden en voilà, op de site van Wi-Fi Alliance is er een nieuw toestel geregistreerd wat misschien het nieuwe BlackBerry toestel kan zijn.

BlackBerryTCL

Bij de informatie over het toestel staat het een en ander over de wifi-instellingen en ook iets over de fabrikant. De producent van de smartphone is namelijk TCL. Uiteraard weten we niet zeker dat dit BlackBerry’s nieuwe midranger is, maar TCL en BlackBerry hebben volgens geruchten een samenwerkingscontract. Dit betekent dat het niet onwaarschijnlijk is dat TCL de nieuwe midrangers gaat maken.

Alcatel Idol 4

Na de geruchten over TCL en BlackBerry kwam er een toestel boven water, de Hamburg. Dit toestel heeft vergelijkbare specificaties met de Alcatel Idol 4. Het enige verschil is de processor. De Alcatel heeft een Qualcomm Snapdragon 617 terwijl de BlackBerry een Snapdragon 615 heeft. Verder is alles gelijk. Het scherm is een 5,2 inch full HD-scherm en het toestel bevat 3 GB werkgeheugen en 16 GB intern geheugen.

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters