Alcatel Idol 4S met Windows 10 binnenkort in Europa

De reguliere Alcatel Idol 4S is al enige tijd beschikbaar in Nederland. Een aantal maanden geleden heeft Alcatel een Alcatel Idol 4S met Windows 10 uitgebracht. De software is niet het enige verschil tussen de twee.

Alcatel Idol 4S

Alcatel Idol 4SDe Alcatel Idol 4S is de verbeterde versie van de Alcatel Idol 4, die in februari 2016 is aangekondigd. De Idol 4 bescihkt over een 5,5 inch Full HD-scherm, terwijl de Idol 4S een Quad HD-scherm heeft. Binnen de toestellen zijn er nog meer verschillen te vinden. Beide telefoons hebben dan wel 3GB aan werkgeheugen ter beschikking, maar de Idol 4 moet het doen met een Snapdragon 617-processor, terwijl de Idol 4S een Snapdragon 652-processor heeft.

Beide smartphones draaien op Android 6.0.1 Marshmallow. Wat opvalt is dat er een opgekrikte variant van de Idol 4S is, die op Windows 10 draait. De specificaties van dit toestel zijn  beter dan de ‘normale’ Idol 4S. De Windows 10-editie heeft een Snapdragon 820-processor in combinatie met 4GB RAM, flinke verbeteringen ten opzichte van de Idol 4S die op Android draait. Vooralsnog is de Windows 10-variant nog alleen in de Verenigde Staten te verkijgen.

Europa

Hier komt volgens het Franse Twitter-account van Alcatel verandering in. In een tweet meldt het bedrijf dat de Windows 10-versie snel naar Europa komt, waaronder Frankrijk. Of het toestel naar Nederland komt is nog niet bekend, aangezien de tweet vermeldt dat het toestel voor een paar Europese landen beschikbaar wordt.

Beschikbaarheid

Wanneer de Alcatel Idol 4S op Windows officieel naar Europa komt, is nog niet bekend. Ook is de prijs van het toestel nog niet bekend, al is het aannemelijk dat de Windows 10-variant wat duurder gaat worden dan vierhonderd euro, wat de prijs is van de reguliere Idol 4S.

Via GSMArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
OnePlus 5 JCC+

WANT geeft de limited edition OnePlus 5 JCC+ weg: zo maak je gratis kans lees verder

Samsung Galaxy A

Complete Samsung Galaxy A-serie krijgt Bixby-knop, meer details gelekt lees verder

Apple iPhone X

‘Geruchten rondom kleinere en grotere iPhone X duiken op’ lees verder

Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus

Glazen achterkant: iPhone 8 is nog duurder om te repareren lees verder

iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

Samsung Galaxy Note 9

Lancering nabij: Samsung’s opvouwbare smartphone duikt opnieuw op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters