Alcatel komt met de One Touch 606

Alcatel heeft gisteren een nieuw toestel aangekondigd in de vorm van de One Touch 606. Deze Alcatel OT-606 is uitgerust met zowel een qwerty-toetsenbord als een standaard numeriek toetsenbord.

Alcatel OT-606

De OT-606 die Alcatel gisteren aankondigde is een prepaid-telefoon bedoeld voor Hi, die voor €39,99 over de toonbank zal gaan eind deze maand. Voor die prijs biedt het toestel zowel een qwerty-toetsenbord, dat je onder de slider kunt vinden, als een gewoon numeriek toetsenbord. Dat is zeker een first voor die prijs en het toestel is dan ook gericht op messaging-freaks die niet zo veel geld hebben. Bij het openschuiven, waarmee je dus het qwerty-toetsenbord onthult, zal het 2,2″-scherm meedraaien zodat je makkelijk een bericht kunt typen.

Ook een aantal multimediafuncties zijn te vinden op de OT-606. Zo heeft het toestel een VGA-camera en kun je daar heel wat foto’s mee schieten dankzij de geheugenkaartondersteuning. Ook muziek kun je op die geheugenkaart kwijt, waarna je het kan afspelen in de muziekspeler. Mocht je niet zelf je muziek willen kopen, dan kun je ook via de FM radio die in de OT-606 aanwezig is muziek luisteren.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters