Alcatel kondigt nieuwe goedkope touchscreen-telefoon aan

Alcatel heeft een nieuw touchscreen-toestel voor de budgetmarkt aangekondigd onder de naam One Touch 710. Het toestel heeft onder andere een 2-megapixelcamera en een FM zender.

Alcatel OT-710

Alcatel kwam vorige week al met de One Touch 606 en voegt daar nu een nieuw toestel aan toe, namelijk de One Touch 710. Dit toestel bevat een touchscreen en moet volgens Alcatel zelf een nieuw tijdperk inluiden voor budget touchscreentelefoons. Het toestel heeft een 2-megapixelcamera die, als je hem op je PC aansluit, als webcam kan dienen. Daarnaast wordt de muziekspeler ondersteund door een FM zender en kun je het geheugen van 5MB uitbreiden met een MicroSD-kaartje tot maximaal 8GB.

Verder legt Alcatel vooral de nadruk op de UI van dit toestel, die je via een 2,8″-touchscreen kunt bedienen. Het gaat om een QVGA-scherm wat misschien een beetje weinig lijkt, maar voor de prijs van het toestel is het wellicht prima. Deze prijs is overigens nog niet bekend gemaakt. Ook weten we nog niet wanneer de OT-710 precies beschikbaar zal zijn, maar dat zal in ieder geval niet lang meer duren. De zwarte versie zal door Ben verkocht worden in een prepaid-pakket en de witte OT-710 komt in een prepaid-pakket van Hi terecht.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters