Alcatel Idol 4 en Idol 4S gelekt

Twee onaangekondigde smartphones van Alcatel zijn gelekt, de Alcatel Idol 4 en de 4S.

De gehele specificaties stonden op de support site van Alcatel maar zijn er al vrij snel weer afgehaald om niet al te veel vrij te geven, gelukkig heeft onze redactie de gehele specificaties voor deze twee toestellen.

Alcatel OneTouch Idol 4
Alcatel OneTouch Idol 4

Alcatel Idol 4

Allereerst de Alcatel Idol 4, dit toestel heeft een 5,2-inch ips lcd scherm, met een resolutie van 1080p. Het toestel heeft een optie voor 2GB/3GB werkgeheugen met een intern geheugen van 16GB en deze is uitbreidbaar met een micro-sd kaart. De processor van de Idol 4 is een Snapdragon 617-octacorechip. Het toestel heeft een 13-megapixelcamera aan de achterkant en een 8-megapixelcamera aan de voorkant, een batterij inhoud van 2,610mAh. Het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow, het nieuwe besturingsysteem van Android. Met een redelijk gewicht van 130 gram.

Alcatel Idol 4S

Alcatel OneTouch Idol 4S
Alcatel OneTouch Idol 4S

Vervolgens de Alcatel Idol 4S, de grote broer van de Idol 4 heeft een 5,5 inch QHD AMOLED scherm met een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Het toestel komt standaard met 3GB RAM en een intern geheugen van 32GB, deze is net als de 4 uitbreidbaar met een micro-sd kaart. De processor van de Idol 4s is een Snapdragon 652-octacorechip. De Alcatel OneTouch Idol 4s heeft een 16-megapixelcamera aan de achterkant, aan de voorkant een 8-megapixelcamera. Het toestel draait net als zijn broertje op Android 6.0 Marshmallow en het toestel heeft LTE wat 3 keer sneller is dan 3G UMTS. Met een gewicht van 149 gram.

Mobile World Congress

Alcatel gaat op het aankomende Mobile World Congress uitpakken met deze twee spectaculaire smartphones. Alcatel komt de laatste jaren ieder jaar wel met één of meerdere producten die tot de verbazing spreken. Zo kwam het bedrijf in 2013 met de Alcatel Idol Alpha en vorig jaar met de Idol 3 serie. De Idol 4 serie belooft het nieuwe vlagschip te worden van Alcatel. Op het Mobile World Congress zal Alcatel bekend gaan maken of en tegen welke prijs één of beide toestellen in Nederland op de markt zullen komen.

Bron: winfuture.de

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters