Alcatel presenteert nieuwe pixi-smartphones

Alcatel heeft vandaag een nieuwe lijn aan smartphones, phablets, tablets en smartwatches gepresenteerd. Dit deed het bedrijf vandaag op de CES-beurs in Las Vegas.

CES is weer begonnen en dat betekent dat we een hoop nieuwe producten kunnen verwachten van fabrikanten. Zo ook van Alcatel. De smartphonefabrikant probeert met zijn nieuwe OneTouch-lijn de mensen die nog geen smartphone of tablet hebben te bereiken.

Alcatel heeft zijn producten in drie categorieën ingedeeld. De eerste is de Pixi 4-lijn met twee smartphones, een phablet en een tablet die allemaal op Android draaien. Daarnaast heeft Alcatel een Pixi 3-lijn die bestaat uit één 8-inch Windows-tablet. De laatste categorie is een smartwatch voor kinderen.

Alcatel Pixi 4-lijn

De Pixi 4-lijn is de nieuwe Android-lijn van Alcatel. Deze bevat een 4 inch-smartphone en een 5,3 inch-smartphone. Daarnaast is er een 6 inch-phablet voor mensen die een grotere smartphone willen. Het laatste toestel uit de Pixi 4-lijn is een 7 inch-tablet.

Alle toestellen uit deze reeks zijn kleurrijk vormgegeven. De Pixi 4-lijn biedt volgens de fabrikant het beste voor een budget-toestel. Het bedrijf heeft hard gewerkt aan het design, de camera, de audio en de batterijduur. Alcatel beweert dat dit voor de beginnende smartphone- of tabletgebruiker de ideale keuze is.

Alcatel Pixi 3-lijn

De Chinese fabrikant heeft met zijn nieuwe producten niet alleen op Android gefocust. De Pixi 3-lijn bevat een 8 inch-tablet die draait op het Windows Mobile-besturingssysteem. Dit besturingssysteem is ontworpen voor tablets, wat de gebruikerservaring optimaal maakt. Dit is een bijzondere keuze van Alcatel, want niet veel bedrijven gebruiken deze software.

De 8 inch-tablet kun je helemaal personaliseren met apart verkrijgbare hoezen en skins. De tablet bevat een aantal bijzondere functies, zoals een infraroodsensor en spraakgestuurd bellen.

CareTime-horloge

Het meest opvallende product van de nieuwe reeks is het CareTime-horloge. Dit is een
smartwatch die speciaal is ontworpen voor kinderen. Het horloge biedt de mogelijkheid voor de ouders om te bekijken waar hun kinderen zich CareTime-horlogebevinden door middel van gps. Daarnaast kan het horloge ook bellen en berichten versturen en ontvangen. De meest bijzondere functie is toch wel de Electric Fence-app. Bezorgde ouders kunnen hiermee een bepaald gebied instellen en via de app krijgt de ouder een melding als het kind dit gebied binnenkomt of verlaat.

Verkoop

De verkoop van de Pixi 3-tablet start in februari. Van de andere toestellen is er nog geen releasedatum bekend. Over de prijzen van de toestellen heeft de fabrikant ook nog niets losgelaten.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters