Alcatel teaset nieuwe smartphone lineup: betaalbaar met premium features

Tijdens het World Mobile Congress dat eind februari begint, zal Alcatel drie nieuwe series aan kersverse smartphones onthullen. Het bedrijf was echter ook tijdens CES 2018 aanwezig en heeft alvast een sneak peak gegeven van de toestellen. Ze zouden allemaal gemaakt zijn van premium materialen, maar verdeeld worden onder drie duidelijke prijs categorieën. We hebben het over de Alcatel 1, Alcatel 3 en Alcatel 5.

Alcatel 1 serie

De Alcatel 1 serie wordt de goedkoopste van de drie, maar komt alsnog met een premium feel en zou uitgerust zijn met enkele features van de duurdere toestellen. De beeldverhouding van 18:9 zagen we bij steeds meer toestellen verschijnen in 2017 en het ziet ernaar uit dat we de komende tijd hierbij blijven. Dus ook de nieuwe Alcatel smartphones 1 krijgen een display met deze aspect ratio. Wat betreft het design lijkt de Alcatel 1 serie net iets hoekiger te zijn dan de andere series.

Alcatel 1 serie

Alcatel 3 serie

De Alcatel 3 serie zit qua prijs tussen de Alcatel 1 en Alcatel 5 toestellen in en is de middenklasser van de drie. Ook deze smartphones komen met een 18:9 aspect ratio en het display zou groot zijn met en hoge resolutie. Wat de precieze specificaties zijn, zal helaas pas in februari of maart worden onthuld. Wel zouden de toestellen uitgerust zijn met de laatste trends in smartphoneland, zoals een dubbele camera.

Alcatel 3 serie

Alcatel 5 serie

De Alcatel 5 serie is de duurste van de drie en kan gezien worden als de vlaggenschip serie. Uiteraard krijgen deze toestellen de meest premium features, zoals ontgrendelen via je gezicht en een batterij met een behoorlijke capaciteit. Ook zijn op de foto high-end goudkleurige afwerkingen te zien. Hoewel de Alcatel 5 toestellen de duurste zijn, zouden ze alsnog betaalbaarder zijn dan vlaggenschepen van andere smartphonemakers.

Alcatel 5 serie

De toestellen van alledrie de series zien er in ieder geval gelikt uit en over iets meer dan een maand zullen we precies weten wat ze allemaal kunnen. In de tussentijd zullen er echter vast al stiekem berichten opduiken over de specificaties.

Via: PhoneArena

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters