Alcatel stelt haar OT-880 qwerty-messenger voor

Alcatel heeft een nieuw toestel uit de doeken gedaan genaamd de One Touch 880. De telefoon is een messaging-toestel met een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord.

Alcatel One Touch 880

Alcatel, één van de bekendste producenten van prepaid-toestellen, heeft een nieuw toestel uit de doeken gedaan om haar portfolio uit te breiden. Het gaat om een touchscreentelefoon met een zijwaarts uitschuivend qwerty-toetsenbord, die uiteraard bedoeld is voor het prepaid-segment. Het toestel, genaamd One Touch 880, is onder andere uitgerust met een 2-megapixelcamera, een FM radio en een mp3 speler en uiteraard meerder social networking-features. Wat het toestel precies gaat kosten wist Alcatel nog niet te melden, maar wel dat hij vanaf week 35 als prepaidpakket hier in de winkels zal liggen.

Behalve van zijn sociale capaciteiten moet de OT-880 het vooral van zijn design hebben. De voorkant is glanzend uitgerust met chromen accenten en de achterkant is van soft touch-plastic gemaakt waardoor het toestel, als we Alcatel mogen geloven, lekker in de hand ligt én er stijlvol uitziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. niemand -

  iik heb er ook een het nadeel is dat het smsen veel maar dan ook heel veel geld kost en je kan er geen whatsapp of andere chats op heel erg balen,
  het scherm reageert ook niet meer als ik er op druk in een woord SLECHT:(

 2. Cailtlyn -

  Ik heb deze telefoon vanmiddag in de winkel zien liggen… maar dat was niet met vodafone prepaid.. anders had ik heb gekocht.:S
  Kan iemand me misschien vertellen waar ik de 880 kan kopen of bestellen??:)

 3. cypie -

  [i][b]Ik heb een paar weken geleden de Alcatel OT 880 gekocht.
  Ik ben er erg blij mee,hij doet het goed en ja het merk Alcatel is nog niet zo bekend maar ik denk dat het wel bekend gaat worden door de 880.
  Verder ben ik er tevreden over en zou ik het iedereen aanraden.:Y

 4. Flieflaa -

  ik heb een alcatel ot 800.with iedereen zegt dat die tel goed is, ik heb hem gekocht nu heb ik problemen met de internet,Want Mijn verbinding is er iet meer op operamini alcatel ot 800, kan iemand mij daarmee helpen?

 5. meisje -

  nou, niet overdrijven hoor. Het lijkt mij ook een erg leuke telefoon voor een lage prijs, maar het nieuwste van het nieuwste? Dan moet je echt bij andere telefoons en merken zijn!

 6. jari -

  man zit me suf te seuren om te mogen kopen maar niks mag zelf niet als k' m'n oude spullen koop.:(
  dat mobieltje is het nieuwste van het nieuwste:Y

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters