Alcatel stelt haar OT-880 qwerty-messenger voor

Alcatel heeft een nieuw toestel uit de doeken gedaan genaamd de One Touch 880. De telefoon is een messaging-toestel met een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord.

Alcatel One Touch 880

Alcatel, één van de bekendste producenten van prepaid-toestellen, heeft een nieuw toestel uit de doeken gedaan om haar portfolio uit te breiden. Het gaat om een touchscreentelefoon met een zijwaarts uitschuivend qwerty-toetsenbord, die uiteraard bedoeld is voor het prepaid-segment. Het toestel, genaamd One Touch 880, is onder andere uitgerust met een 2-megapixelcamera, een FM radio en een mp3 speler en uiteraard meerder social networking-features. Wat het toestel precies gaat kosten wist Alcatel nog niet te melden, maar wel dat hij vanaf week 35 als prepaidpakket hier in de winkels zal liggen.

Behalve van zijn sociale capaciteiten moet de OT-880 het vooral van zijn design hebben. De voorkant is glanzend uitgerust met chromen accenten en de achterkant is van soft touch-plastic gemaakt waardoor het toestel, als we Alcatel mogen geloven, lekker in de hand ligt én er stijlvol uitziet.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters