Alcatel toont nieuwe serie PIXI 3-tablets tijdens MWC 2015

Alcatel OneTouch heeft tijdens het MWC in Barcelona een nieuws reeks prijsbewuste tablets aan de wereld getoond. De nieuwe PIXI 3 7-inch-tablet en 8-inch-versie maken deel uit van de kleurrijke, betaalbare PIXI 3-serie met daarin apparaten van verschillende afmetingen en een reeks van zelf te kiezen accessoires.

De PIXI 3 (7)-tablet biedt 4G, 3G of wifi-only-verbindingsmogelijkheden. De PIXI 3 (8) biedt een 3G-verbinding. De PIXI 3 (7) is compact en eenvoudig te dragen. De tablet is beschikbaar met 4G LTE of 3G of alleen wifi. De ingebouwde Qualcomm Snapdragon 210-processor met quad-core CPU zorgt voor geheel vertragingsvrij browsen, downloaden, video’s bekijken en gamen.

De Wi-Fi Display-optie op de PIXI 3 (7) stelt gebruikers in staat om binnen een mum van tijd over te schakelen van een handformaatscherm naar supergroot. Zo zijn foto’s op de tablet eenvoudig te delen via een groter scherm.

Alcatel PIXI 3 8 

De 4G-versie draait standaard op Android 5.0 Lolipop. De 3G- en wifi-versies op Android 4.4 Kitkat. GPS is beschikbaar op de 3G- en 4G-versies, een ‘On-the-Go’-functie op alle drie. Dankzij die functie is een audiospeler of mobiele telefoon te gebruiken als host.

De tablet maakt het koppelen van meerdere accounts voor meerdere gebruikers mogelijk om zo het apparaat veilig te delen met de gehele familie. De PIXI 3 (7) biedt ook de mogelijkheid tot bellen – ook via de handsetoptie.

Net zoals andere apparaten in de PIXI-serie is de PIXI 3 (7) volledig aanpasbaar. Als gebruiker kan je kiezen uit zeven kleurrijke back covers. Speciaal ontworpen opvouwbare foliohoezen zijn ook verkrijgbaar.

Alcatel One Touch PIXI 3 7 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC Android Oreo

Deze HTC-telefoons krijgen een update naar Android Oreo lees verder

Android 8.0 Oreo

Android 8.0 Oreo: 15 nieuwe features die je niet mag missen lees verder

Android 8.0 Oreo

Android Oreo is er! Maar wanneer krijg je het daadwerkelijk op je toestel? lees verder

Android O Oreo

Android 8.0 Oreo is officieel: dit kunnen we van het koekje verwachten lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Android O naadloze updates

Nooit meer opslagproblemen door Android O naadloze updates lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters