Alcatel toont nieuwe serie PIXI 3-tablets tijdens MWC 2015

Alcatel OneTouch heeft tijdens het MWC in Barcelona een nieuws reeks prijsbewuste tablets aan de wereld getoond. De nieuwe PIXI 3 7-inch-tablet en 8-inch-versie maken deel uit van de kleurrijke, betaalbare PIXI 3-serie met daarin apparaten van verschillende afmetingen en een reeks van zelf te kiezen accessoires.

De PIXI 3 (7)-tablet biedt 4G, 3G of wifi-only-verbindingsmogelijkheden. De PIXI 3 (8) biedt een 3G-verbinding. De PIXI 3 (7) is compact en eenvoudig te dragen. De tablet is beschikbaar met 4G LTE of 3G of alleen wifi. De ingebouwde Qualcomm Snapdragon 210-processor met quad-core CPU zorgt voor geheel vertragingsvrij browsen, downloaden, video’s bekijken en gamen.

De Wi-Fi Display-optie op de PIXI 3 (7) stelt gebruikers in staat om binnen een mum van tijd over te schakelen van een handformaatscherm naar supergroot. Zo zijn foto’s op de tablet eenvoudig te delen via een groter scherm.

Alcatel PIXI 3 8 

De 4G-versie draait standaard op Android 5.0 Lolipop. De 3G- en wifi-versies op Android 4.4 Kitkat. GPS is beschikbaar op de 3G- en 4G-versies, een ‘On-the-Go’-functie op alle drie. Dankzij die functie is een audiospeler of mobiele telefoon te gebruiken als host.

De tablet maakt het koppelen van meerdere accounts voor meerdere gebruikers mogelijk om zo het apparaat veilig te delen met de gehele familie. De PIXI 3 (7) biedt ook de mogelijkheid tot bellen – ook via de handsetoptie.

Net zoals andere apparaten in de PIXI-serie is de PIXI 3 (7) volledig aanpasbaar. Als gebruiker kan je kiezen uit zeven kleurrijke back covers. Speciaal ontworpen opvouwbare foliohoezen zijn ook verkrijgbaar.

Alcatel One Touch PIXI 3 7 
Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters