Alcatel kondigt Pop 4-lijn aan op Mobile World Congress

Alcatel heeft drie nieuwe low-end smartphones aangekondigd in de Pop 4-lijn. Dat gebeurde vandaag op het Mobile World Congress in Barcelona.

De low-end Pop 4-serie van Alcatel

De Pop 4-lijn is de low-end variant van het bedrijf, dat eerder ook al nieuwe mid-end smartphones aankondigde in de Idol 4-reeks. Die aankondiging ging samen met een nieuwe branding voor de fabrikant. De Pop 4-reeks bestaat uit drie smartphones: de Pop 4, 4S en 4+. Alle toestellen hebben een 5-megapixelcamera op de voorzijde met flits, wat Alcatel de “selfiecamera” noemt, zijn uitgerust met lte en draaien op Android 6.0 Marshmallow.

Pop 4

De Pop 4 is uitgerust met een 5-inch ips-scherm met HD-resolutie. Verder heeft het apparaat ook een 1,1GHz quadcoreprocessor. Op de achterzijde van het toestel schuilt een 8-megapixelcamera en op de voorzijde een exemplaar met een resolutie van 5 megapixel. De batterij heeft een capaciteit van 2500mAh. De telefoon heeft 1GB werkgeheugen en 8GB opslagruimte die tot maximaal 32GB kan worden uitgebreid.

Pop 4+

De Pop 4+ krijgt een 5,5-inch ips-scherm met HD-resolutie. De telefoon is net iets groter dan de Pop 4, de camera en processor in beide toestellen is hetzelfde. De Pop 4+ heeft wel 1,5GB werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte, wat meer is dan de Pop 4. De batterij heeft tevens een capaciteit van 2500mAh.

Pop 4S

De Pop 4S is het krachtigste en ook duurste toestel uit de nieuwe Pop 4-reeks van Alcatel. Het toestel heeft een octacoreprocessor (1,8GHz + 1,0GHz) en 2GB werkgeheugen. De camera op de achterzijde van het toestel heeft een resolutie van 13 megapixel. De Pop 4S heeft 16GB opslagruimte die je kan uitbreiden tot maximaal 64GB. Verder heeft het apparaat ook een vingerafdruksensor.

De POP 4 wordt in Nederland begin van de zomer verwacht voor een prijs van € 199,99 voor de POP 4S, € 149,99 voor de POP 4+ en € 129,99 voor de POP 4.

Alcatel Pop 4 wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters