Aldi Talk komt met internetbundels voor haar prepaid-klanten

Nadat Aldi Talk begon met het aanbieden van per MB betaald internet, biedt de provider nu ook bundels aan om online te gaan met je telefoon. De MVNO van Aldi heeft twee verschillende bundels geïntroduceerd.

Aldi logo

Aldi Talk is één van de prepaid-prijsvechters die de markt rijk is en deze MVNO opereert op het netwerk van KPN. Eerder begon de mobiele toko van supermarktketen Aldi al met het aanbieden van mobiel internet voor een prijs van €0,29 per megabyte. Die diensten worden nu uitgebreid met een tweetal bundels waarmee je als gebruiker flink kunt besparen op mobiel internet.

De eerste bundel is een maand geldig en hanteert een datalimiet van 250MB. Voor de hardcore internetter misschien een beetje krap, maar voor veel gebruikers ruim genoeg. In ruil voor dit harde datalimiet krijg je de bundel voor een zachte prijs van €7,99 en kun je per maand kiezen of je wel of niet wilt internetten. Mensen die niet perse een hele maand online willen zijn maar liever per dag betalen die kunnen voor een bedrag van €2,99 een dag het web onveilig maken waarbij met een datalimiet van 100MB rekening gehouden moet worden.

Bron: Telecompaper

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters