Aldi's Wolfgang AT-AS53N beschikt over een 5.3″ scherm

Grootgrutter Aldi heeft een nieuwe smartphone aangekondigd in de vorm van de Wolgang AT-AS53N. Het toestel beschikt over een 5.3″ scherm en een dualcore-processor.

Aldi weet met zijn Wolfgang-reeks goed de onderkant van de markt te bedienen. De smartphones hebben een relatief goede prijs/kwaliteit-verhouding waardoor veel mensen die voor het eerst een smartphone kopen kiezen voor een dergelijke telefoon. De nieuwe AT-AS53N heeft veel weg van de Samsung Galaxy Note II en beschikt dan ook over een stylus om zo het scherm te kunnen bedienen. De telefoon wordt gemaakt door het Aziatische Ambiance Technology, zo laat Aldi in het persbericht weten.

Aldi heeft niet de exacte specificaties vrij gegeven voor het toestel maar in het persbericht weet de fabrikant te melden dat het scherm 5.3″ groot is. De resolutie ontbreekt nog, maar waarschijnlijk zal het een geen 720p resolutie zijn. De camera aan de voorkant van het toestel is 5-megapixel sterk en aan de achterkant 8-megapixels. De telefoon draait op het Android OS en is voorzien van een onbekende dualcore-processor. Onduidelijk is ook hoe snel de processor is. In het persbericht wordt geen melding gemaakt van de ram en het interngeheugen van het toestel. Wel laat Aldi weten dat het toestel twee simkaarten kan slikken.

De Wolfgang AT-AS53N is vanaf 6 april verkrijgbaar bij Aldi voor een adviesprijs van 279 euro.

Aldi Wolfgang AT-AS53N 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters