Aldi's Wolfgang AT-AS53N beschikt over een 5.3″ scherm

Grootgrutter Aldi heeft een nieuwe smartphone aangekondigd in de vorm van de Wolgang AT-AS53N. Het toestel beschikt over een 5.3″ scherm en een dualcore-processor.

Aldi weet met zijn Wolfgang-reeks goed de onderkant van de markt te bedienen. De smartphones hebben een relatief goede prijs/kwaliteit-verhouding waardoor veel mensen die voor het eerst een smartphone kopen kiezen voor een dergelijke telefoon. De nieuwe AT-AS53N heeft veel weg van de Samsung Galaxy Note II en beschikt dan ook over een stylus om zo het scherm te kunnen bedienen. De telefoon wordt gemaakt door het Aziatische Ambiance Technology, zo laat Aldi in het persbericht weten.

Aldi heeft niet de exacte specificaties vrij gegeven voor het toestel maar in het persbericht weet de fabrikant te melden dat het scherm 5.3″ groot is. De resolutie ontbreekt nog, maar waarschijnlijk zal het een geen 720p resolutie zijn. De camera aan de voorkant van het toestel is 5-megapixel sterk en aan de achterkant 8-megapixels. De telefoon draait op het Android OS en is voorzien van een onbekende dualcore-processor. Onduidelijk is ook hoe snel de processor is. In het persbericht wordt geen melding gemaakt van de ram en het interngeheugen van het toestel. Wel laat Aldi weten dat het toestel twee simkaarten kan slikken.

De Wolfgang AT-AS53N is vanaf 6 april verkrijgbaar bij Aldi voor een adviesprijs van 279 euro.

Aldi Wolfgang AT-AS53N 
Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters