Groot nieuws: All About Phones gaat verder onder WANT

Mocht het je (niet) zijn opgevallen: wij werken al een aantal maanden samen met WANT.nl. Hét online lifestyle magazine over innovatie. In de serie WANT to Know brachten wij je dagelijks de leukste items op het gebied van Gear en Culture. Nu hebben we echt groot nieuws; All About Phones gaat vanaf vandaag verder onder WANT.

WANT.nl: het online lifestyle magazine over innovatie

In ruim vier jaar tijd is WANT uitgegroeid tot Nederlands grootste online lifestyle magazine over innovatie. WANT inspireert de lezer met toegankelijke artikelen en video’s over herkenbare innovaties die ons dagelijks leven efficiënter en leuker maken. WANT kijkt naar vandaag, morgen en de toekomst. Met soms een knipoog naar het verleden. Wij zijn dan ook trots om onderdeel van WANT te zijn.

Want All About Phones

WANT & All About Phones… hoe dan?

Ook WANT ontwikkelt zich elke dag. Daarom vind je vanaf vandaag drie nieuwe verdiepende katernen op WANT.nl terug: het vertrouwde All About Phones, All About Cars en All About Homes. Wij blijven je dus dagelijks op de hoogte houden van innovaties in de wereld van mobile, apps en accessoires.

Dankzij All About Cars ontdek je welke nieuwe innovatieve auto’s er op de markt komen en welke auto bij je past. In ons katern All About Homes brengen wij alle tips voor een smart home en inspireren wij dagelijks met items over een duurzame woonomgeving.

Rutger Houweling, mede-oprichter en hoofdredacteur van WANT.nl, is trots. “In vier jaar tijd is WANT.nl met een bereik van 550.000 unieke bezoekers per maand uitgegroeid tot Nederlands grootste online lifestylemagazine over innovatie. Ons doel is om de lezer met begrijpelijke taal mee te nemen in de complexe wereld van innovatie. Wij maken innovatie toegankelijk voor een brede doelgroep. Nu meer dan ooit.”

All About Phones WANT

Wat betekent dit voor jullie?

Wees niet bang, onze content zal niet verdwijnen :-). En wij ook niet. Wij blijven jullie elke dag voorzien van de beste nieuwtjes op het gebied van mobiele telefonie. Datzelfde geldt voor onze reviews en video’s. Jullie krijgen er echter veel meer toegankelijke artikelen en video’s op het gebied van innovatie bij. Daarnaast krijg je vanaf nu ook een gelikte nieuwe website voorgeschoteld die fijner te lezen is. Win-win dus.

Laat je horen!

Wij zijn uiteraard benieuwd naar wat je van het vernieuwde WANT vindt. Tips, bugs of een ongezouten mening zien we dan ook graag terug in de comments of stuur een mail naar redactie@want.nl. Voor nu: enjoy WANT.nl.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters