All new HTC One al te koop op eBay

Een Amerikaan heeft de aanstaande opvolger van de HTC One al op eBay te koop aangeboden. De eigenaar heeft foto’s van de verpakking als bewijs op eBay geplaatst.

De huidige eigenaar van het toestel biedt het toestel voor omgerekend 360 euro te koop aan op eBay. Europeanen zullen hier weinig aan hebben aangezien het om een toestel gaat van de Amerikaanse provider Verizon die gebruik maakt van een ingebouwde simkaart en het CDMA protocol. De eigenaar heeft wel afbeeldingen van de verpakking online gezet van de All new HTC One. Hierop is te zien hoe het toestel er daadwerkelijk uit gaat zien en wat de exacte specificaties van het toestel zullen gaan worden. De verpakking is identiek aan die van de huidige HTC One.

De All new HTC One zal over een Qualcomm 801 AB-processor gaan beschikken die zijn werk op 2.3GHz zal gaan doen. De zelfde processor is ook te vinden in de Sony Xperia Z2. Daarnaast is er 2GB aan ram aanwezig in het toestel en ook zal het toestel in een 16GB en 32GB variant op de markt gaan komen. Het geheugen kan uitgebreid worden middels een micro-sd kaart tot 128GB. Het scherm is 5″ groot en beschikt over een Full HD-resolutie. Decamera aan de achterkant is wederom een Ultrapixel-camera met daarboven een tweede lens zodat achteraf de focus van een foto aangepast kan worden. Aan de voorkant is een 5-megapixelcamera aanwezig. Het toestel zal vermoedelijk alle 4G-netwerken in Nederland gaan ondersteunen.

De All new HTC One zal naar verluid op 25 maart door HTC in London bekend gemaakt gaan worden. All About Phones zal daarbij aanwezig zijn.

All new HTC One 
All new HTC One 
All new HTC One 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters