Alle details en foto's van de Nokia Lumia 1020 lekken vroegtijdig uit

The Verge heeft de details en persfoto’s van de Nokia Lumia 1020 gepubliceerd. Het toestel krijgt een 41-megapixel PureView-camera en loopt op Windows Phone 8.

De website heeft de informatie via een betrouwbare bron binnen gekregen en de gepubliceerde persfoto’s ondersteunen het verhaal van de site en eerder gelekte data en foto’s van de Nokia Lumia 1020. De Lumia 1020 zal een Windows Phone 8-smartphone gaan worden die gericht is op multimedia. Opvallendste kenmerk is de 41-megapixel PureView-camera die in het toestel zit. De telefoon heeft een 4.5″ Amoledscherm met een 720p resolutie.

Volgens The Verge zit er 2GB ram in het toestel, een dualcore-processor van Qualcomm die zijn werk op 1.5GHz doet en 32GB intern geheugen. Aan de voorkant van het toestel zal een groothoeklensje aanwezig zijn voor de frontcamera zodat daarmee ook interessante afbeeldingen van mensen zelf gemaakt kunnen worden. De smartphone heeft een speciale cameraknop en ook zal Nokia een aantal accessoires fabriceren zoals een camera-grip en een statiefje. Daarnaast zal een draadloos laden-cover door Nokia verkocht worden. De telefoon zal in het geel, wit en zwart op de markt komen.<br>
De PureView-camera die op de Lumia 1020 te vinden is, bezit een F/2.2-lens beschikken en een aantal Pro-apps die in de software zijn verwerkt. Daarnaast zit er een Xenon-flits bij zodat ook in het donker goede foto’s geschoten kunnen worden. De camerasoftware zelf zal volgens The Verge bol staan van functionaliteit.

Nokia zal vanmiddag om 17 uur de Lumia 1020 gaan aankondigen in New York. De persconferentie is via de website van de fabrikant te volgen.

Update op 11/07/2013 om 17:10 uur:

Nokia heeft inmiddels de Nokia Lumia 1020 aangekondigd. Het toestel zal in juli in Amerika verkrijgbaar zijn en kort hierna ook naar Engeland komen. Andere landen zullen later aan de beurt zijn.

Nokia Lumia 1020 
Nokia Lumia 1020 
Nokia Lumia 1020 
Nokia Lumia 1020 
Nokia Lumia 1020 
Nokia Lumia 1020 
Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters