Alle nieuwe Acer-toestellen op een rijtje

Voordat Acer zelf de kans krijgt hun toestellen aan het publiek te tonen heeft Microsoft na hun presentatie op de MWC de nieuwe Acer toestellen tentoongesteld. Het gaat hierbij om de Acer X960, F900, DX900 en M900.

De Acer-persconferentie is pas vanavond om zes uur maar tijdens de Microsoft-persconferentie zijn de nieuwe toestellen van vanavond al tentoongesteld. Want na de lancering van Windows Mobile 6.5 was er de mogelijkheid de grote range van Windows Mobile-toestellen te bekijken. Ook was de HTC Touch Diamond2 met Windows Mobile 6.5 te bewonderen. Naast veel bekende toestellen waren er ook enkele nieuwe toestellen te bezichtigen waaronder de nieuwe lijn van Acer. Zo kunnen we nu melden dat er vanavond vier nieuwe Acers te verwachten zijn. De DX900 is een rebrand van de E-Ten DX900 en zal twee simkaarten kunnen slikken.

De M900 is een geheel nieuw toestel dat beschikt over Windows Mobile 6.1, de verwachting is dat hier een 6.5-upgrade voor zal gaan komen. Daarnaast zal het scherm over een WVGA-scherm beschikken en zal er een Samsung-processor in brommen. De Acer X960 wordt een toestel met een VGA-scherm en nieuwe user interface. Tijdens de persconferentie maakte Steve Balmer al bekend dat producenten door zullen blijven gaan met het maken van een eigen UI voor hun toestellen.

Tot slot is er ook nog de F900 die tevens zal beschikken over Windows Mobile 6.1 en een WVGA-scherm. Ook hier zit dezelfde Samsung-processor in en het toestel heeft 128mb ram en 256mb rom. Ook zal er een bewegings- en lichtsensor in zitten zodat hij alles waar kan nemen. Over een paar uur zullen we nog meer foto’s hebben aangezien we nu richting de persconferentie van Acer gaan.

acer f900 
Acer X960 
Acer DX 900

 

Acer M900

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters