Alle nieuwe Acer-toestellen op een rijtje

Voordat Acer zelf de kans krijgt hun toestellen aan het publiek te tonen heeft Microsoft na hun presentatie op de MWC de nieuwe Acer toestellen tentoongesteld. Het gaat hierbij om de Acer X960, F900, DX900 en M900.

De Acer-persconferentie is pas vanavond om zes uur maar tijdens de Microsoft-persconferentie zijn de nieuwe toestellen van vanavond al tentoongesteld. Want na de lancering van Windows Mobile 6.5 was er de mogelijkheid de grote range van Windows Mobile-toestellen te bekijken. Ook was de HTC Touch Diamond2 met Windows Mobile 6.5 te bewonderen. Naast veel bekende toestellen waren er ook enkele nieuwe toestellen te bezichtigen waaronder de nieuwe lijn van Acer. Zo kunnen we nu melden dat er vanavond vier nieuwe Acers te verwachten zijn. De DX900 is een rebrand van de E-Ten DX900 en zal twee simkaarten kunnen slikken.

De M900 is een geheel nieuw toestel dat beschikt over Windows Mobile 6.1, de verwachting is dat hier een 6.5-upgrade voor zal gaan komen. Daarnaast zal het scherm over een WVGA-scherm beschikken en zal er een Samsung-processor in brommen. De Acer X960 wordt een toestel met een VGA-scherm en nieuwe user interface. Tijdens de persconferentie maakte Steve Balmer al bekend dat producenten door zullen blijven gaan met het maken van een eigen UI voor hun toestellen.

Tot slot is er ook nog de F900 die tevens zal beschikken over Windows Mobile 6.1 en een WVGA-scherm. Ook hier zit dezelfde Samsung-processor in en het toestel heeft 128mb ram en 256mb rom. Ook zal er een bewegings- en lichtsensor in zitten zodat hij alles waar kan nemen. Over een paar uur zullen we nog meer foto’s hebben aangezien we nu richting de persconferentie van Acer gaan.

acer f900 
Acer X960 
Acer DX 900

 

Acer M900

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

zakkenrollers

Pas op je smartphone: zes trucs van zakkenrollers en wat je er tegen doet lees verder

Groot nieuws: All About Phones gaat verder onder WANT lees verder

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza levert 4x zoveel experience punten op lees verder

Apple Pippin

Dit werd ‘m niet: Pippin, de spelcomputer van Apple (1995) lees verder

Talki

Loes Milar, de vrouw die met haar nieuwe app mensen bij elkaar brengt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters