Dit zijn alle 72 nieuwe emojis van iOS 10.2

Apple heeft officieel de developer preview van iOS 10.2 vrijgegeven. Daarmee zijn nu ook alle nieuwe emojis onthuld, die we hier voor je op een rijtje zetten.

iOS 10.2

De developer preview van iOS 10.2 is gisteren vrijgegeven. Normaliter is dat niet zo’n interessant nieuws voor de doorsnee gebruiker, maar 10.2 is een uitzondering. De update brengt namelijk ook de 72 nieuwe emoji met zich mee die Unicode goedkeurde in afgelopen juni. De update naar iOS 10.2 wordt naar verwachting later deze maand of begin volgende maand naar iedereen uitgerold. Als je iPhone of iPad iOS 10 kon ontvangen dan kun je ook op deze nieuwe update rekenen.

Nieuwe emojis

Er zijn dus een flink aantal nieuwe emojis bijgekomen. Er is nu bijvoorbeeld een facepalm emoji, een stuk bacon en zelfs een zwangere vrouw. Met de 72 nieuwe emoji zijn er nu maar liefst 1673 emojis die door Unicode worden erkend. De officiële standaard moet ervoor zorgen dat gebruikers altijd met elkaar kunnen communiceren, of ze nou een emoji versturen vanaf iOS of Android. Op het besturingssysteem van Google komen de nieuwe emojis ook beschikbaar. Daarvoor moet je toestel echter wel op Android 7.1 draaien. Op dit moment zijn dat enkel Google’s eigen Google Pixel en Google Pixel XL. De nieuwe vlaggenschepen zijn helaas nog niet in Nederland beschikbaar. Naar verwachting komt daar de komende maand verandering in. Hieronder kun je alle emojis zien die je met iOS 10.2 tot je beschikking hebt, waaronder dus ook de nieuwe. Klik op de tegeltjes om de volledige afbeelding te bekijken.

Bron: 9to5Mac

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
ARKit

Waarom Apple Android ver achter zich gaat laten als het om augmented reality gaat lees verder

Nieuwe Emoji iPhone

Voorproefje: deze nieuwe emoji komen later dit jaar naar je iPhone 😱🙊 lees verder

Telecomawards

Deze onmisbare features hebben Android en iOS (nog) niet van elkaar gejat lees verder

drone

Met de Vlieg Veilig app weet je precies waar je drone wel en niet mag vliegen lees verder

Auto terugvinden met siri Apple slimme speaker

Op naar 2020: waarom iOS 14 Apple’s beste software wordt lees verder

Facetime

Elf verborgen iOS 11 features die je moet proberen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters