Dit zijn alle 72 nieuwe emojis van iOS 10.2

Apple heeft officieel de developer preview van iOS 10.2 vrijgegeven. Daarmee zijn nu ook alle nieuwe emojis onthuld, die we hier voor je op een rijtje zetten.

iOS 10.2

De developer preview van iOS 10.2 is gisteren vrijgegeven. Normaliter is dat niet zo’n interessant nieuws voor de doorsnee gebruiker, maar 10.2 is een uitzondering. De update brengt namelijk ook de 72 nieuwe emoji met zich mee die Unicode goedkeurde in afgelopen juni. De update naar iOS 10.2 wordt naar verwachting later deze maand of begin volgende maand naar iedereen uitgerold. Als je iPhone of iPad iOS 10 kon ontvangen dan kun je ook op deze nieuwe update rekenen.

Nieuwe emojis

Er zijn dus een flink aantal nieuwe emojis bijgekomen. Er is nu bijvoorbeeld een facepalm emoji, een stuk bacon en zelfs een zwangere vrouw. Met de 72 nieuwe emoji zijn er nu maar liefst 1673 emojis die door Unicode worden erkend. De officiĆ«le standaard moet ervoor zorgen dat gebruikers altijd met elkaar kunnen communiceren, of ze nou een emoji versturen vanaf iOS of Android. Op het besturingssysteem van Google komen de nieuwe emojis ook beschikbaar. Daarvoor moet je toestel echter wel op Android 7.1 draaien. Op dit moment zijn dat enkel Google’s eigen Google Pixel en Google Pixel XL. De nieuwe vlaggenschepen zijn helaas nog niet in Nederland beschikbaar. Naar verwachting komt daar de komende maand verandering in. Hieronder kun je alle emojis zien die je met iOS 10.2 tot je beschikking hebt, waaronder dus ook de nieuwe. Klik op de tegeltjes om de volledige afbeelding te bekijken.

Bron: 9to5Mac

 

 

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

iOS 12 opslagruimte

‘Apple schrapt functies iOS 12 en focust op stabiliteit en snelheid’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters