Alle specificaties van de LG G4 liggen nu al op straat

Beroepslekker Evan Blass (@evleaks), die eigenlijk met pensioen is, heeft toch nog even alle hardwarespecificaties van de LG G4 gelekt, één dag voordat het toestel officieel wordt gepresenteerd.

Alle specificaties van de LG G4 liggen nu al op straat lgg4official 0

We wisten al dat het nieuwe vlaggenschip een bijzonder uiterlijk krijgt, met een lederen achterkant die met veel zorg wordt geproduceerd. Maar over de ingewanden van dit toestel moest nog grotendeels worden gegist.

Dat is nu voorbij. Evan Blass meldt dat de telefoon een Snapdragon 808-processor krijgt. Voorts vermeldt de specslijst 3GB ram, 32GB intern geheugen, een micro sd-kaartsleuf, en een verwisselbare 3000 mAh battterij, en 4G lte niet te vergeten, plus NFC, de mogelijkheid tot draadloos opladen en quick charging.

Het scherm is 5,5-inch groot en biedt een resolutie van 2560×1440 pixels, met nog ongenoemde opties die de schermkwaliteit verbeteren. De frontcamera biedt een resolutie van 8 megapixel, de achtercamera kan plaatjes schieten in 16 megapixel. De achtercamera is voorzien van Laser Auto Focus en optische beeldstabilisatie (OIS).

De keuze voor de Snapdragon 808, in plaats van de Snapdragon 810, is hier enigszins verrassend, en heeft wellicht iets te maken met de oververhittingsklachten van die laatste processor waar Samsung eerder al over klaagde. LG liet toen in een reactie echter weten geen problemen te hebben met de Snapdragon 810.

Of het rijtje van Evan Blass klopt, valt morgen op deze site te lezen. Tot nu toe heeft Blass het in 95% van de gevallen bij het juiste eind gehad.

Bron: Phonedog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Android 7.1.1 Nougat

Sony begint met uitrollen Android 7.1.1 Nougat naar flink aantal Xperia toestellen lees verder

BlackBerry KeyOne

BlackBerry werkt aan twee nieuwe Android smartphones lees verder

Google Pixel in de toekomst met touchpad op de achterkant?

Patenten onthullen toekomst Google Pixel smartphones lees verder

OnePlus Pete Lau

OnePlus CEO reageert uitgebreid op kritiek OnePlus 5 lees verder

smartphone

Onderzoek: met een smartphone in de buurt word je dommer lees verder

Honor 9

Honor 9 komt naar Nederland: prijs, specificaties en meer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters