Alleen maar gebogen – ADV

Samsung was de allereerste smartphonefabrikant die smartphones met gebogen schermen op de markt bracht. De Samsung Galaxy S6 Edge werd in 2015 gepresenteerd en was toen al gelijk populair. Het gebogen scherm was toen nieuw in de smartphonewereld, waardoor veel Samsung-liefhebbers deze smartphone gelijk wilden hebben.

Al snel kwam het gebogen scherm onder de aandacht. Veel app-ontwikkelaars zetten diverse apps op die uitsluitend voor de S6 Edge beschikbaar waren, waardoor deze smartphone nog populairder werd. Met het gebogen scherm zijn apps makkelijker te gebruiken, notificaties eenvoudig te lezen met een gesloten cover en je wordt niet zo snel gestoord. Terwijl jij bezig bent in een andere app kan jij meldingen ontvangen op het gebogen gedeelte van het scherm.

Gevoeliger voor schade

Wat ook opviel aan de gebogen scherm was dat het op bepaalde plekken gevoeliger was voor schade. De gevoelige plekken van het gebogen scherm zijn de gebogen gedeeltes aan de rechter- en linkerkant van het scherm.

Al snel bleek de meest voorkomende Samsung schade bij Smartrepair een scherm reparatie te zijn door drukschade. Het is dan ook aan te raden om een Samsung smartphone met Edge-scherm zo min mogelijk in je kontzak te dragen wanneer je van plan bent om te gaan zitten. Maar voor een Samsung of iPhone reparatie Nijmegen ben je bij Smartrepair aan het juiste adres.

S-serie

Dat Samsung de populaire S-serie wil omdopen tot een serie die alleen maar Edge varianten aanbiedt, is een verrassing. Dit werd gezegd door Koh Dong-jin, hoofd van de mobiele tak, in een interview in New York. Maar wanneer de S-serie definitief gaat veranderen, is de vraag. Nu wordt er gezegd dat de nieuwe Samsung Note een test is of Samsung het idee verder gaat uitrollen. Maar de uitkomst hiervan laat nog enige tijd op zich wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
BlackBerry KeyOne

BlackBerry werkt aan twee nieuwe Android smartphones lees verder

Google Pixel in de toekomst met touchpad op de achterkant?

Patenten onthullen toekomst Google Pixel smartphones lees verder

OnePlus Pete Lau

OnePlus CEO reageert uitgebreid op kritiek OnePlus 5 lees verder

smartphone

Onderzoek: met een smartphone in de buurt word je dommer lees verder

Honor 9

Honor 9 komt naar Nederland: prijs, specificaties en meer lees verder

iOS 11

Publieke beta: zo kun je nu veilig alvast iOS 11 uitproberen op iPhone of iPad lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters