Alles over de Moto G 2015

Hoewel Motorola aanstaande dinsdag waarschijnlijk de Moto G 2015 wil aankondigen, weten we al een hoop informatie. Doordat Motorola (waarschijnlijk per ongeluk) op haar eigen website informatie over de telefoon zette, zijn veel details bevestigd.

Een gebruiker van het forum Reddit zag de Moto Maker-pagina van de Motorola Moto G 2015 online staan. Moto Maker is Motorola’s systeem waarbij je zelf een aantal keuzes kan maken over het uiterlijk van je telefoon. Bij de Moto G 2015 kan gekozen worden welke kleur de achterkant krijgt, en welke kleur de accenten op de telefoon krijgen. Verder kan er nog gekozen worden of de telefoonvoorkant zwart of wit moet worden en hoeveel geheugen je in de telefoon krijgt.

Alles over de Moto G 2015 1354122487566218411 

Hoewel het aan Moto Maker niet duidelijk te zien is, lijkt het alsof de telefoon standaard met 8GB opslaggeheugen komt en 1GB ramgeheugen. Er kan namelijk als uitbreiding een 16GB variant met 2GB ramgeheugen gekozen worden.

De telefoon schijnt volgens eerder gelekte informatie een 5-inch scherm te krijgen met een resolutie van 1280 X 720 pixels. Hierdoor krijgen we een pixeldichtheid van 294 pixels per inch. Om dit scherm aan te drijven zou er een Snapdragon 410 processor in zitten met een Adreno 306 grafische chip. Aan de achterzijde bevindt zich een 13-megapixel camera die in staat is om Full HD video’s op te nemen. Aan de voorkant komt een 5-megapixel selfiecamera.

De 8- of 16GB geheugen kan met een micro sd-kaart worden uitgebreid. De telefoonbehuizing moet een IPX7-certificering krijgen, dit betekent dat de telefoon waterbestendig is. Standaard zal deze nieuwe Moto G met ondersteuning voor 4G-verbindingen komen.

Bron: Gizmodo

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters