Alles over de Moto G 2015

Hoewel Motorola aanstaande dinsdag waarschijnlijk de Moto G 2015 wil aankondigen, weten we al een hoop informatie. Doordat Motorola (waarschijnlijk per ongeluk) op haar eigen website informatie over de telefoon zette, zijn veel details bevestigd.

Een gebruiker van het forum Reddit zag de Moto Maker-pagina van de Motorola Moto G 2015 online staan. Moto Maker is Motorola’s systeem waarbij je zelf een aantal keuzes kan maken over het uiterlijk van je telefoon. Bij de Moto G 2015 kan gekozen worden welke kleur de achterkant krijgt, en welke kleur de accenten op de telefoon krijgen. Verder kan er nog gekozen worden of de telefoonvoorkant zwart of wit moet worden en hoeveel geheugen je in de telefoon krijgt.

Alles over de Moto G 2015 1354122487566218411 

Hoewel het aan Moto Maker niet duidelijk te zien is, lijkt het alsof de telefoon standaard met 8GB opslaggeheugen komt en 1GB ramgeheugen. Er kan namelijk als uitbreiding een 16GB variant met 2GB ramgeheugen gekozen worden.

De telefoon schijnt volgens eerder gelekte informatie een 5-inch scherm te krijgen met een resolutie van 1280 X 720 pixels. Hierdoor krijgen we een pixeldichtheid van 294 pixels per inch. Om dit scherm aan te drijven zou er een Snapdragon 410 processor in zitten met een Adreno 306 grafische chip. Aan de achterzijde bevindt zich een 13-megapixel camera die in staat is om Full HD video’s op te nemen. Aan de voorkant komt een 5-megapixel selfiecamera.

De 8- of 16GB geheugen kan met een micro sd-kaart worden uitgebreid. De telefoonbehuizing moet een IPX7-certificering krijgen, dit betekent dat de telefoon waterbestendig is. Standaard zal deze nieuwe Moto G met ondersteuning voor 4G-verbindingen komen.

Bron: Gizmodo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters