Alweer een nieuw plaatje van de 'Samsung Galaxy S III' verschenen

Er zijn inmiddels al vele plaatjes verschenen van telefoons die de nieuwe Samsung Galaxy S III zouden zijn. Inmiddels is er weer eentje verschenen op een Braziliaanse site. De telefoon op dit plaatje ziet er wel het meest echt uit van alles wat tot dusver is uitgelekt.

samsung galaxy s 3

Maar tot 3 mei, de dag waarop Samsung in Londen het nieuwe vlaggenschip zou presenteren aan de pers, weten we niets zeker. Toch willen we dit plaatje tonen, omdat het er in tegenstelling tot vorige plaatjes veel echter uitziet. Het zou wel eens de echte kunnen zijn. Nu de presentatiedatum van het nieuwe model nadert, moeten er wel een aantal circuleren bij de bedrijven die het toestel moeten gaan verkopen.

En als dat eenmaal zo is, dan lekken ze bijna helemaal vanzelf. Waarbij gezegd moet worden dat we ook in dit geval geen informatie hebben kunnen krijgen over de echtheid.

Op de foto ontwaren we een toestel dat iets groter lijkt te zijn dan de Galaxy Nexus. Gizmodo Brazil, die met het plaatje is gekomen, meldt dat er op de achterkant een 12-megapixelcamera prijkt, in tegenstelling tot het 8 mp-exemplaar dat eerder werd vermoed. Het design doet erg aan dat van andere toestellen uit de Galaxy-lijn denken.

Of het allemaal echt is, durven we echter op dit moment niet te zeggen. Uit het aantal mock-ups, geruchten en reacties onder S III-artikelen op blogs wereldwijd is in ieder geval af te leiden dat de Androidgemeenschap met smart op dit toestel zit te wachten.

Samsung Galaxy S III

 

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters