Alweer een nieuw plaatje van de 'Samsung Galaxy S III' verschenen

Er zijn inmiddels al vele plaatjes verschenen van telefoons die de nieuwe Samsung Galaxy S III zouden zijn. Inmiddels is er weer eentje verschenen op een Braziliaanse site. De telefoon op dit plaatje ziet er wel het meest echt uit van alles wat tot dusver is uitgelekt.

samsung galaxy s 3

Maar tot 3 mei, de dag waarop Samsung in Londen het nieuwe vlaggenschip zou presenteren aan de pers, weten we niets zeker. Toch willen we dit plaatje tonen, omdat het er in tegenstelling tot vorige plaatjes veel echter uitziet. Het zou wel eens de echte kunnen zijn. Nu de presentatiedatum van het nieuwe model nadert, moeten er wel een aantal circuleren bij de bedrijven die het toestel moeten gaan verkopen.

En als dat eenmaal zo is, dan lekken ze bijna helemaal vanzelf. Waarbij gezegd moet worden dat we ook in dit geval geen informatie hebben kunnen krijgen over de echtheid.

Op de foto ontwaren we een toestel dat iets groter lijkt te zijn dan de Galaxy Nexus. Gizmodo Brazil, die met het plaatje is gekomen, meldt dat er op de achterkant een 12-megapixelcamera prijkt, in tegenstelling tot het 8 mp-exemplaar dat eerder werd vermoed. Het design doet erg aan dat van andere toestellen uit de Galaxy-lijn denken.

Of het allemaal echt is, durven we echter op dit moment niet te zeggen. Uit het aantal mock-ups, geruchten en reacties onder S III-artikelen op blogs wereldwijd is in ieder geval af te leiden dat de Androidgemeenschap met smart op dit toestel zit te wachten.

Samsung Galaxy S III

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Kees Kortvliet -

  haha, misschien moeten we eens kappen met die foto's uit allerlei vreemde landen zoals brazilie enzo, waar armoede heerst…. vind zulke foto's nooit echt geloofwaardig, deze foto is genomen met een 3.0 megapixel camera ofzo, en dan zouden zij daar een high-end toestel voor hun neus hebben liggen???? ik geloof het niet:X

 2. Sjaakie -

  Het is in ieder geval nog een prototype van Samsung, je ziet nog nummers in de voorkant. Waarschijnlijk kan dit wel eens een nieuwe galaxy lijn zijn. Maar de SIII.. dacht het niet. Er is toch al zo goed als bekend dat deze later in het jaar komt. Op 3 mei word er volgens mij gewoon een niuew soort Galaxy gepresenteerd. Op een onlangs uitgelekt plaatje van een Frans bedrijf zie je toch duidelijk dat in Mei niet de SIII komt. We zullen zien!!

  1. Danijel -

   Je haalt nu twee dingen door elkaar heen. Wat er waarschijnlijk gaat gebeuren, en daar ziet het nu erg naar uit, is dat wel de opvolger van de S2 op 3 mei bekend gemaakt zal worden maar dat hij niet de naam S3 mee zal gaan krijgen. T zal wel degelijk de opvolger gaan worden van de huidige S2, maar dus met een andere naam.

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters