Alweer een nieuw plaatje van de 'Samsung Galaxy S III' verschenen

Er zijn inmiddels al vele plaatjes verschenen van telefoons die de nieuwe Samsung Galaxy S III zouden zijn. Inmiddels is er weer eentje verschenen op een Braziliaanse site. De telefoon op dit plaatje ziet er wel het meest echt uit van alles wat tot dusver is uitgelekt.

samsung galaxy s 3

Maar tot 3 mei, de dag waarop Samsung in Londen het nieuwe vlaggenschip zou presenteren aan de pers, weten we niets zeker. Toch willen we dit plaatje tonen, omdat het er in tegenstelling tot vorige plaatjes veel echter uitziet. Het zou wel eens de echte kunnen zijn. Nu de presentatiedatum van het nieuwe model nadert, moeten er wel een aantal circuleren bij de bedrijven die het toestel moeten gaan verkopen.

En als dat eenmaal zo is, dan lekken ze bijna helemaal vanzelf. Waarbij gezegd moet worden dat we ook in dit geval geen informatie hebben kunnen krijgen over de echtheid.

Op de foto ontwaren we een toestel dat iets groter lijkt te zijn dan de Galaxy Nexus. Gizmodo Brazil, die met het plaatje is gekomen, meldt dat er op de achterkant een 12-megapixelcamera prijkt, in tegenstelling tot het 8 mp-exemplaar dat eerder werd vermoed. Het design doet erg aan dat van andere toestellen uit de Galaxy-lijn denken.

Of het allemaal echt is, durven we echter op dit moment niet te zeggen. Uit het aantal mock-ups, geruchten en reacties onder S III-artikelen op blogs wereldwijd is in ieder geval af te leiden dat de Androidgemeenschap met smart op dit toestel zit te wachten.

Samsung Galaxy S III

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters