Turing Phone loopt alweer vertraging op

De Turing Phone die volgens de fabrikant Turing Robotic Industries niet te hacken zou zijn heeft alweer vertraging opgelopen met verzenden. De eerste telefoons zouden geleverd worden op 18 december 2015, maar die deadline haalde Turing niet. Nu is ook de deadline van eind april niet gehaald. Verwachtte levertijd is inmiddels mei of juni.

Turing Phone
Awesome

Er is een e-mail verstuurd naar alle personen die een Turing Phone hebben gepre-ordered. Het bedrijf vraagt aan iedereen geduld te hebben tot de lancering. Turing Robotics Industries ziet de afgelopen dagen en weken een oplopend aantal van klanten die de order cancelen of een complete teruggave vragen. Degenen die bleven hebben een beloning gekregen, heb je een 16GB model besteld dan krijg je nu een 64GB model en als je een 64GB model had dan krijg je nu een 128GB model. Als je al de 128GB versie hebt dan krijg je de limited edition versie. Prettige upgrades, aangezien een geheugen upgrade normaal 130 dollar kost.

Turing Phone
Awesome

Turing Phone

De Turing Phone is een unieke telefoon. Hij is gemaakt van Liquidmorphium, een vloeibaar metaal dat hard is verhard. De telefoon ziet er erg futuristisch uit en bestaat uit meerdere materialen die op een abstracte manier op de telefoon zijn geplaatst. De grootste feature van de Turing Phone is zijn beveiliging. Hij versleutelt alle data op de telefoon en het bedrijf heeft ook zijn eigen end-to-end encryption toegevoegd, die een publieke versleuteling heeft en een persoonlijke versleuteling. Het standaard Android is vervangen door Jolla’s beveiligde Sailfish systeem. Dit zal wel betekenen dat de Turing Phone geen Google Play zal hebben ook al is die misschien wel te sid eloaden met een ander Sailfish toestel.

Turing Robotic Industries

Turing Phone
Awesome

Zoals Turing Robotic Industries zelf zegt: De Turing Phone is niet zomaar een telefoon, het is de perfecte combinatie tussen hardware en software. De telefoon is ook IP68 gekeurd en dat betekent dat hij net zoals de Samsung Galaxy S7 waterdicht is. Hoe kan  het ook anders ls je een materiaal gebruikt met de naam Liquidmorphium. Turing Robotic Insustries wil er zeker van zijn dat alle features op en top werken en dat ze met trots kunnen zeggen dat het de beste mobiele device is die op de markt is.

Bron: Turing Phone

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters