Turing Phone loopt alweer vertraging op

De Turing Phone die volgens de fabrikant Turing Robotic Industries niet te hacken zou zijn heeft alweer vertraging opgelopen met verzenden. De eerste telefoons zouden geleverd worden op 18 december 2015, maar die deadline haalde Turing niet. Nu is ook de deadline van eind april niet gehaald. Verwachtte levertijd is inmiddels mei of juni.

Turing Phone
Awesome

Er is een e-mail verstuurd naar alle personen die een Turing Phone hebben gepre-ordered. Het bedrijf vraagt aan iedereen geduld te hebben tot de lancering. Turing Robotics Industries ziet de afgelopen dagen en weken een oplopend aantal van klanten die de order cancelen of een complete teruggave vragen. Degenen die bleven hebben een beloning gekregen, heb je een 16GB model besteld dan krijg je nu een 64GB model en als je een 64GB model had dan krijg je nu een 128GB model. Als je al de 128GB versie hebt dan krijg je de limited edition versie. Prettige upgrades, aangezien een geheugen upgrade normaal 130 dollar kost.

Turing Phone
Awesome

Turing Phone

De Turing Phone is een unieke telefoon. Hij is gemaakt van Liquidmorphium, een vloeibaar metaal dat hard is verhard. De telefoon ziet er erg futuristisch uit en bestaat uit meerdere materialen die op een abstracte manier op de telefoon zijn geplaatst. De grootste feature van de Turing Phone is zijn beveiliging. Hij versleutelt alle data op de telefoon en het bedrijf heeft ook zijn eigen end-to-end encryption toegevoegd, die een publieke versleuteling heeft en een persoonlijke versleuteling. Het standaard Android is vervangen door Jolla’s beveiligde Sailfish systeem. Dit zal wel betekenen dat de Turing Phone geen Google Play zal hebben ook al is die misschien wel te sid eloaden met een ander Sailfish toestel.

Turing Robotic Industries

Turing Phone
Awesome

Zoals Turing Robotic Industries zelf zegt: De Turing Phone is niet zomaar een telefoon, het is de perfecte combinatie tussen hardware en software. De telefoon is ook IP68 gekeurd en dat betekent dat hij net zoals de Samsung Galaxy S7 waterdicht is. Hoe kan  het ook anders ls je een materiaal gebruikt met de naam Liquidmorphium. Turing Robotic Insustries wil er zeker van zijn dat alle features op en top werken en dat ze met trots kunnen zeggen dat het de beste mobiele device is die op de markt is.

Bron: Turing Phone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters