Turing Phone loopt alweer vertraging op

De Turing Phone die volgens de fabrikant Turing Robotic Industries niet te hacken zou zijn heeft alweer vertraging opgelopen met verzenden. De eerste telefoons zouden geleverd worden op 18 december 2015, maar die deadline haalde Turing niet. Nu is ook de deadline van eind april niet gehaald. Verwachtte levertijd is inmiddels mei of juni.

Turing Phone
Awesome

Er is een e-mail verstuurd naar alle personen die een Turing Phone hebben gepre-ordered. Het bedrijf vraagt aan iedereen geduld te hebben tot de lancering. Turing Robotics Industries ziet de afgelopen dagen en weken een oplopend aantal van klanten die de order cancelen of een complete teruggave vragen. Degenen die bleven hebben een beloning gekregen, heb je een 16GB model besteld dan krijg je nu een 64GB model en als je een 64GB model had dan krijg je nu een 128GB model. Als je al de 128GB versie hebt dan krijg je de limited edition versie. Prettige upgrades, aangezien een geheugen upgrade normaal 130 dollar kost.

Turing Phone
Awesome

Turing Phone

De Turing Phone is een unieke telefoon. Hij is gemaakt van Liquidmorphium, een vloeibaar metaal dat hard is verhard. De telefoon ziet er erg futuristisch uit en bestaat uit meerdere materialen die op een abstracte manier op de telefoon zijn geplaatst. De grootste feature van de Turing Phone is zijn beveiliging. Hij versleutelt alle data op de telefoon en het bedrijf heeft ook zijn eigen end-to-end encryption toegevoegd, die een publieke versleuteling heeft en een persoonlijke versleuteling. Het standaard Android is vervangen door Jolla’s beveiligde Sailfish systeem. Dit zal wel betekenen dat de Turing Phone geen Google Play zal hebben ook al is die misschien wel te sid eloaden met een ander Sailfish toestel.

Turing Robotic Industries

Turing Phone
Awesome

Zoals Turing Robotic Industries zelf zegt: De Turing Phone is niet zomaar een telefoon, het is de perfecte combinatie tussen hardware en software. De telefoon is ook IP68 gekeurd en dat betekent dat hij net zoals de Samsung Galaxy S7 waterdicht is. Hoe kan  het ook anders ls je een materiaal gebruikt met de naam Liquidmorphium. Turing Robotic Insustries wil er zeker van zijn dat alle features op en top werken en dat ze met trots kunnen zeggen dat het de beste mobiele device is die op de markt is.

Bron: Turing Phone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters