Amazon Japan zet iPhone 6 nu al te koop

Apple heeft het toestel nog niet eens aangekondigd, maar webwinkel Amazon heeft de iPhone 6 nu al online te koop gezet. Met een plaatje erbij, de afmetingen van het toestel en het gewicht.

Amazon Japan zet iPhone 6 nu al te koop gsmarena 001

Het gebeurt wel vaker dat een ongeduldige online winkel per ongeluk te vroeg informatie over een nog onaangekondigd product loslaat, maar in het geval van Apple – dat altijd erg geheimzinnig doet over zijn producten die nog niet officieel zijn aangekondigd – gebeurt dat eigenlijk nooit. Dat Amazon Japan de iPhone 6 nu al online zet, is vrij opmerkelijk.

Amazon vermeldt erbij dat het gaat om een toestel met een 4,7-inch-scherm, dat 13 cm hoog is, 6,5 cm breed en zeven millimeter dik, met een gewicht van 113 gram.

Dat was nog onbekende informatie. Amazon onthult verder dat Apple het toestel in september zal presenteren, ook iets wat Apple nog volstrekt niet aan de grote klok heeft gehangen. Uit het geruchtencircuit was het al wel bekend; het toestel wordt naar alle waarschijnlijkheid op 30 september gepresenteerd.

Ook de prijs is er alvast bijgezet. De gouden 64GB-variant van de telefoon gaat straks over de toonbank voor 1380 dollar, maar of dat echt zo’n hoog bedrag zal zijn, valt sterk te betwijfelen. Hetgeen wel wat twijfels wekt over de rest van de informatie die Amazon online heeft gezet.

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. rainn_010 -

    1380 dollar is inderdaad wel heel veel, ik denk dat de 64 GB variant sowieso boven de 800 euro zal zitten. En Apple gebruikt natuurlijk het grotere scherm als excuus om de prijs te verhogen.

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters