Amazon Japan zet iPhone 6 nu al te koop

Apple heeft het toestel nog niet eens aangekondigd, maar webwinkel Amazon heeft de iPhone 6 nu al online te koop gezet. Met een plaatje erbij, de afmetingen van het toestel en het gewicht.

Amazon Japan zet iPhone 6 nu al te koop gsmarena 001

Het gebeurt wel vaker dat een ongeduldige online winkel per ongeluk te vroeg informatie over een nog onaangekondigd product loslaat, maar in het geval van Apple – dat altijd erg geheimzinnig doet over zijn producten die nog niet officieel zijn aangekondigd – gebeurt dat eigenlijk nooit. Dat Amazon Japan de iPhone 6 nu al online zet, is vrij opmerkelijk.

Amazon vermeldt erbij dat het gaat om een toestel met een 4,7-inch-scherm, dat 13 cm hoog is, 6,5 cm breed en zeven millimeter dik, met een gewicht van 113 gram.

Dat was nog onbekende informatie. Amazon onthult verder dat Apple het toestel in september zal presenteren, ook iets wat Apple nog volstrekt niet aan de grote klok heeft gehangen. Uit het geruchtencircuit was het al wel bekend; het toestel wordt naar alle waarschijnlijkheid op 30 september gepresenteerd.

Ook de prijs is er alvast bijgezet. De gouden 64GB-variant van de telefoon gaat straks over de toonbank voor 1380 dollar, maar of dat echt zo’n hoog bedrag zal zijn, valt sterk te betwijfelen. Hetgeen wel wat twijfels wekt over de rest van de informatie die Amazon online heeft gezet.

Bron: GSM Arena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters