Amazon Kindle Fire-tablets komen naar Europa

Amazon is in Duitsland en Engeland begonnen met pre-orders aannemen voor haar Kindle Fire-tablets. De Kindle Fire was, in tegenstelling tot de gewone Kindle, alleen in Amerika verkrijgbaar.

De beschikbaarheid in onze buurlanden betekent dat je nu ook in Nederland een Kindle Fire of een Kindle Fire HD kunt kopen. De beide tablets zijn afgelopen week aangekondigd en bieden voor hun prijs een indrukwekkend setje specificaties. Amazon gaat in Engeland en Duitsland de 7″ Kindle Fire en de 7″ Kindle Fire HD voeren, de 8,9″-versie van de HD blijft voorlopig in Amerika.

De Duitse tak van Amazon zet de goedkopste Kindle Fire, de ‘gewone’ 7″-versie met 8GB geheugen, weg voor €159. Dat is ook meteen de enige versie van de gewone Kindle Fire. Wil je meer geheugen, dan kom je uit bij de Kindle Fire HD. Die kost €199 met 16GB geheugen en €249 met 32GB geheugen. De tablets komen uit op 25 oktober, maar zijn nu alvast te bestellen.

Er is ook nog ander nieuws over de Kindle’s: standaard zullen de tablets geleverd worden met advertenties op het homescreen en het lockscreen. Het zal mogelijk worden die advertenties af te kopen, maar daar wordt nog informatie over bekend gemaakt, zo meldt GSM Arena.

Amazon Kindle Fire HD

 

Amazon Kindle Fire HD

 

Amazon Kindle Fire Europa 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters