América Móvil wil niet meer geld uittrekken voor KPN

América Móvil heeft middels een persbericht laten weten dat het niet van plan is om meer te betalen voor KPN. Het bedrijf wacht eerst de beweegredenen van KPN en stichting preferente aandelen B af.

KPN laat middels een persbericht weten dat het overleg blijft voeren met de Mexicaan. De gesprekken zouden constructief zijn en al verder gaan dan alleen de financiële kwestie rondom de overname. América Móvil bevestigt eveneens in een persbericht dat er nog steeds gesprekken gaande zijn maar het bedrijf merkt ook op dat het niet van plan is om een stuiver extra voor KPN vooralsnog te betalen.

“América Móvil maakt vandaag bekend dat het gecommitteerd blijft om KPN over te nemen voor een prijs van 2.40 euro per aandeel.” Het bedrijf merkt op dat het momenteel onderzoekt wat de beste vervolgstap is en laat ook duidelijk weten dat het zich het recht behoudt om ook haar bod in te trekken als KPN of stichting preferente aandelen B alsnog dwars blijven liggen. Desondanks meent een analist van de ING dat een overname nu waarschijnlijker wordt aangezien de twee partijen constructieve gesprekken voeren.

América Móvil KPN 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters