América Móvil wil niet meer geld uittrekken voor KPN

América Móvil heeft middels een persbericht laten weten dat het niet van plan is om meer te betalen voor KPN. Het bedrijf wacht eerst de beweegredenen van KPN en stichting preferente aandelen B af.

KPN laat middels een persbericht weten dat het overleg blijft voeren met de Mexicaan. De gesprekken zouden constructief zijn en al verder gaan dan alleen de financiële kwestie rondom de overname. América Móvil bevestigt eveneens in een persbericht dat er nog steeds gesprekken gaande zijn maar het bedrijf merkt ook op dat het niet van plan is om een stuiver extra voor KPN vooralsnog te betalen.

“América Móvil maakt vandaag bekend dat het gecommitteerd blijft om KPN over te nemen voor een prijs van 2.40 euro per aandeel.” Het bedrijf merkt op dat het momenteel onderzoekt wat de beste vervolgstap is en laat ook duidelijk weten dat het zich het recht behoudt om ook haar bod in te trekken als KPN of stichting preferente aandelen B alsnog dwars blijven liggen. Desondanks meent een analist van de ING dat een overname nu waarschijnlijker wordt aangezien de twee partijen constructieve gesprekken voeren.

América Móvil KPN 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters