Amerikaanse launch iPhone 3G S verloopt soepel

Apple heeft vandaag haar nieuwe iPhone in Amerika op de markt gebracht en in tegenstelling tot vorig jaar is dat redelijk rustig verlopen. De rij begon zich pas gisteren te vormen en de activatieserver is nog steeds online.

Apple iPhone 3GS in handen

De langverwachte iPhone 3G S is vanaf vandaag in Amerika en nog een aantal andere landen in de winkels beland en dat zou naar verwachting wat problemen met zich mee gaan brengen. Dat viel echter heel erg mee in de praktijk en vooralsnog is alles nog zonder problemen verlopen. De rij startte een stuk later dan vorig jaar, de activatieserver doet het nog en er zijn nog geen rellen gespot. Het weer zat niet zo mee, maar daar hebben de fans zich niet door laten afschrikken.

De rij voor de Apple Store op 5th Avenue in New York, het walhalla van Apple-fans, begon gisterochtend met een aantal die hards die onder een aantal Apple-paraplu’s schuilden. Hieronder zie je een filmpje van Engadget waar de mensen achter The iLife.com geïnterviewd worden. Hierin vertellen ze onder andere dat ze het gewoon voor de ervaring doen en ook bij de launch van de vorige iPhone aanwezig waren. Vanochtend vroeg, net voordat de winkel om 7 uur ’s ochtends open ging, werd de rij een stuk groter en was de helft van het afgezette gebied volgestroomd met early adopters van de 3G S. Veel drukker dan dit is het volgens de verslagen niet geworden en iedereen heeft een iPhone meegekregen en gewoon meteen kunnen activeren, iets dat vorig jaar onmogelijk was omdat de activatieservers het binnen een paar uur begaven. Aangezien de iPhone in Nederland lang niet zo’n grote hype is als in Amerika, kunnen we aannemen dat het in Nederland nog veel rustiger gaat verlopen.

Apple iPhone 3G S rij 5th Avenue

 

Apple iPhone 3G S rij 5th Avenue

 

Apple iPhone 3G S rij 5th Avenue

 

Bron: The Unofficial Apple Weblog

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters