Andere bron meldt nóg indrukwekkender specs Google Nexus Prime

Boy Genius Report meldde gisteren de specificaties van de Google Nexus Prime. Die kunnen volgens een andere nieuwssite, GSM Arena, direct de prullenbak in, want de specs worden beter. Veel beter.

Samsung Galaxy Nexus

Om te beginnen zou de processor een stuk zwaarder zijn dan door BGR gemeld. Het zou een 1.5 Ghz dualcore worden, een chipset van Samsung zelf. En dat is nog niet alles. GSM Arena meldt dat de Nexus Prime een zeer krachtrige dualcore GPU meekrijgt van Imagination. GSM Arena denkt dat het de PowerVR SGX543MP2 moet zijn, dezelfde GPU die in de iPad 2 zit en waarschijnlijk ook in de iPhone 4S.

In plaats van de 5-megapixelcamera waar gisteren over werd bericht, zou het nieuwe Google-toestel een 8-megapixelcamera krijgen die in staat is om full HD op te nemen op 1080p. Er zou ook een sterk verbeterde sensor in die camera zitten.De accu blijft niet achter bij de indrukwekkende specificaties. Die zou niet 1750 mAh aan power krijgen, maar wel 2050 mAh. Dat zou de laadkabel een paar dagen onnodig moeten maken.Net als de iPhone 4S zou het toestel twee netwerksoorten aankunnen, GSM en CDMA. Ook op LTE moet het toestel kunnen werken.

Van het scherm wisten we al dat het een joekel wordt: 4,65 inch met 1280×720 pixels. En nu maar afwachten wie er gelijk krijgt, BGR of GSM Arena. Samsung en Google onthullen het toestel op 11 oktober. Echter is nu wel nog onduidelijk of het toestel de Galaxy Nexus gaat heten of de Nexus Prime.

Bron: GSM Arena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters