Android 2.1-updates Samsung Galaxy Spica en HTC Hero zijn af

HTC Rusland heeft laten weten dat de Android 2.1-update van de HTC Hero af is en intern verstuurd is. Daarnaast is dezelfde update voor de Samsung Galaxy Spica nu helemaal af en verkrijgbaar via Samsung’s PC Suite.

HTC Hero

De laatste tijd is er veel te doen geweest om Android 2.1-updates en zeker die van de HTC Hero. Even geleden zagen we al een update-schema van de Hero naar Android 2.1 en nu lijkt het erop dat die update ook daadwerkelijk af is. HTC Rusland heeft een tweet geplaatst met daarin dat de update wereldwijd intern verstuurd is, meldt Tweakers. Dat betekend overigens niet dat de telefoon ook meteen de update zal krijgen, die moet eerst nog getest worden en er moet nog een OTA-release van opgezet worden. Het betekend echter wel dat het niet zo lang meer kan duren omdat de update nu dus wel daadwerlijk af is. De klantenservice van HTC Rusland noemt 16 april als datum, maar dat zegt nog weinig over de Nederlandse release van de update.

HTC Rusland tweet Hero 2.1 

Samsung i5700 Galaxy Spica voorkant

Een ander toestel dat zit te trappelen om een update is de Samsung Galaxy Spica, waarvan we al een gelekte update zagen. Daarnaast had Samsung al een persbericht uit laten gaan dat de update eraan zit te komen, maar nu is het dan eindelijk zover. Volgens Samsung-Firmwares heeft Samsung de nieuwe update via haar New PC Suite beschikbaar gesteld en daarnaast biedt de site een uitleg om je Spica via een omweg zelf te updaten mocht de PC Suite niet goed werken. De nieuwe firmware heeft rugnummer I570EXXJCE en brengt dus als grootste verandering dat hij op Android 2.1 draait.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters