Android 2.3.4 voor de Samsung Galaxy S lekt

Samsung is nog maar net klaar met de ‘gewone’ Gingerbread-update voor de Galaxy S, maar is alweer bijna klaar met de volgende versie van de Android-update. Een aantal dagen geleden maakte Samsung een Android 2.3.4-build voor de Galaxy S af en die staat nu online.

Samsung i9000 Galaxy S piano

Zoals wel vaker is het Samfirmware die de firmware van de servers van Samsung heeft geplukt en zelf online heeft gezet. En naast het feit dat Samsung dus met deze nieuwe softwareupdate voor de Galaxy S bezig is, betekent dat ook dat je hem alvast zelf kunt installeren. Hoe dat moet kun je op de site van Samfirmware vinden.

De update brengt niet veel nieuwe functionaliteit. Natuurlijk zijn er wat probleempjes opgelost en ongetwijfeld loopt het allemaal net wat sneller, maar de enige echt nieuwe functie is videobellen. Via Google Talk kun je met de Android 2.3.4-update videobellen en dat betekent dat de Galaxy S zo meteen de tweede telefoon is die dat kan, naast de Nexus S. Videobellen was overigens al langer mogelijk met de Galaxy S door een softwaretweak van Samsung. Maar nu kan het ook op de Google-manier.

Bron: Samsunghub

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters