'Android 2.x-tablets mogen geen update naar Android 3.x krijgen'

Gelijk met het gerucht over de Nexus Tablet, werd nog een gerucht de wereld in geholpen. Namelijk dat Google het producenten die een tablet met Android 2.x lanceren niet zou toestaan om die een update naar Android 3.x te geven.

Samsung Galaxy Tab AAP

In de praktijk zal dat betekenen dat, van de grote producenten, de Samsung Galaxy Tab en de HTC Flyer achter het net vissen, hoewel de beide producenten eerder bevestigden dat deze tablets wel een update zouden krijgen.

Maar, zo vertelt Eldar Murtazin, de man die dit gerucht de wereld in heeft geholpen, voor de Flyer is er nog hoop. In een tweet die Murtazin naar aanleiding van een artikel over het nieuws op SlashGear schreef, vertelt hij dat de Flyer in de meeste markten geen update zal krijgen, maar gewoon met Honeycomb gelanceerd zal worden als hij op de markt komt.

Slashgear wrote news based on our info, but made some mistakes. htc flaer in may will have honeycomb, not 2.3 for most markets ūüėČless than a minute ago via Twitter for iPad

Eldar Murtazin
eldarmurtazin

Bron: FoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Mancave -

  De [url=http://mancave.conrad.nl/ctab-de-revolutionaire-nieuwe-tablet/]nieuwe cTab[/url] is open source en wordt blanco geleverd, daar kun je dus zelf Android 3.x op zetten. Hah!

 2. MMMM -

  Niet te geloven! Koop je een Android tablet (Galaxy Tab) in de veronderstelling dat je netjes een update krijgt naar 3.x, software, die voor zo'n apparaat is ontworpen. Maar als ik het goed begrijp (wanneer ik die update niet krijg) ben ik dus straks de gelukkige ūüôĀ eigenaar van twee stuks Galaxy S. Een exemplaar met een 4" scherm en een met een 7" scherm.

  Een ding is zeker. Als die Tab geen 3.x krijgt is het afgelopen met Samsung apparatuur en gaan we over op een ander merk.

  Ik wacht dus ook nog maar even met de aanschaf van BR speler en LED tv!

 3. bieko -

  Ja, dit gaat nergens over, waarom zou je niet updaten, is alleen maar slecht voor de klant én de bedrijven zelf. Zullen hierdoor wel een aantal verkopen mislopen..

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters