'Android 2.x-tablets mogen geen update naar Android 3.x krijgen'

Gelijk met het gerucht over de Nexus Tablet, werd nog een gerucht de wereld in geholpen. Namelijk dat Google het producenten die een tablet met Android 2.x lanceren niet zou toestaan om die een update naar Android 3.x te geven.

Samsung Galaxy Tab AAP

In de praktijk zal dat betekenen dat, van de grote producenten, de Samsung Galaxy Tab en de HTC Flyer achter het net vissen, hoewel de beide producenten eerder bevestigden dat deze tablets wel een update zouden krijgen.

Maar, zo vertelt Eldar Murtazin, de man die dit gerucht de wereld in heeft geholpen, voor de Flyer is er nog hoop. In een tweet die Murtazin naar aanleiding van een artikel over het nieuws op SlashGear schreef, vertelt hij dat de Flyer in de meeste markten geen update zal krijgen, maar gewoon met Honeycomb gelanceerd zal worden als hij op de markt komt.

Slashgear wrote news based on our info, but made some mistakes. htc flaer in may will have honeycomb, not 2.3 for most markets 😉less than a minute ago via Twitter for iPad

Eldar Murtazin
eldarmurtazin

Bron: FoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Mancave -

  De [url=http://mancave.conrad.nl/ctab-de-revolutionaire-nieuwe-tablet/]nieuwe cTab[/url] is open source en wordt blanco geleverd, daar kun je dus zelf Android 3.x op zetten. Hah!

 2. MMMM -

  Niet te geloven! Koop je een Android tablet (Galaxy Tab) in de veronderstelling dat je netjes een update krijgt naar 3.x, software, die voor zo'n apparaat is ontworpen. Maar als ik het goed begrijp (wanneer ik die update niet krijg) ben ik dus straks de gelukkige 🙁 eigenaar van twee stuks Galaxy S. Een exemplaar met een 4" scherm en een met een 7" scherm.

  Een ding is zeker. Als die Tab geen 3.x krijgt is het afgelopen met Samsung apparatuur en gaan we over op een ander merk.

  Ik wacht dus ook nog maar even met de aanschaf van BR speler en LED tv!

 3. bieko -

  Ja, dit gaat nergens over, waarom zou je niet updaten, is alleen maar slecht voor de klant én de bedrijven zelf. Zullen hierdoor wel een aantal verkopen mislopen..

Android O Developer Preview 2

OnePlus maakt bekend wanneer OnePlus 3 en OnePlus 3T Android O ontvangen lees verder

Philips Hue

Dit zijn de vijf beste Android apps om je Philips Hue lampen te besturen lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp rukt op: Facebook wordt steeds minder als nieuwsbron gebruikt lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Android Oreo Google I/O

Geen Oreo: volledige naam van Android O duikt op lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters