Android 3.0 nog deze week aangekondigd door Google

Google heeft in Amerika een uitnodiging uitgedaan waarbij de lancering van Android 3.0 op het programma staat. Google zal daarmee het nieuwe OS op tijd aankondigen voor het Mobile World Congress en de maart introductie van diverse tablets.

Google heeft in Amerika een uitnodiging verstuurd naar grote blogs en andere pers voor een Android 3.0 event. De ontwikkelaar lijkt nagenoeg klaar te zijn met de ontwikkeling van het OS nadat vorige week al een preview uitgaf van de SDK. Deze preview is inmiddels terug getrokken door Google wegens problemen. De preview zal later vandaag weer online komen volgens Google.

De uitnodiging die verstuurd is laat weten dat aanstaande woensdag een uitgebreide overview zal worden gegeven van Android Honeycomb, ook wel Android 3.0. Ook zal Google meer inzicht geven in de gesteldheid van het OS en hoe de groei ervoor staat. Naar verwachting zal Google ook alle functionaliteit van het OS bekend gaan maken aangezien er nu nog weinig is onthuld, aldus de grootmacht.

Door de aankondiging van het OS nog deze week kunnen producenten zoals Motorola, LG en Samsung hun tablets nog in maart op de markt brengen met de nieuwe software. Hiermee lijkt Google gewapend te zijn voor de iPad en het aanstaande MeeGo OS dat tevens op tablets gericht zal zijn. De persconferentie zal live via YouTube gestreamed worden door Google.

Google Android 3.0 launch

 

Google Instant Apps

Instant Apps: Google Play laat je nu games spelen zonder installatie lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

Android P nieuwe features

Android P officieel onthuld: zes dingen die je moet weten lees verder

onbekende beller blokkeren

Android P maakt einde aan vervelende onbekende bellers lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters