Android 6.0 Marshmallow rolt uit naar de Honor 7

Het is dan eindelijk zo ver voor de eigenaars van de Honor 7: Android Marshmallow wordt deze week naar de smartphone uitgerold.

Huawei Honor 7

Huawei lanceerde de eerste bèta voor de update al in december voor gebruikers in Engeland, en begin dit jaar werd de bèta in Indië getest. De eerste reacties waren overweldigend positief: men ervoer een grote verbetering in de animaties, snelheid en opties van Huawei’s smartphone. De navigatiebar aan de onderkant van het scherm werd bijvoorbeeld een stuk kleiner, waardoor je meer ruimte op je scherm over houdt voor je apps.

Google Now On Tap
Google Now On Tap

Android 6.0.1 Marshmallow

Eigenaars van de Honor 7 kunnen dus de komende weken de update naar Marshmallow verwachten, een update die een hoop nieuwe functies met zich mee brengt. Doze zorgt er bijvoorbeeld voor dat je batterij minder snel leeg loopt als je smartphone niet wordt gebruikt, en dankzij de nieuwe instellingen van Google kun je nu per app de batterij optimaliseren. Ook kun je met Google Now On Tap direct informatie opvragen over wat er op dat moment op jouw scherm gebeurd.

Als je bijvoorbeeld op Spotify naar Taylor Swift luistert en je Google Now On Tap activeert, dan zal Google automatisch herkennen dat je meer informatie wilt vinden over de artiest in kwestie. Een ander voorbeeld is het automatisch informatie opvragen over een film die je vriend op Whatsapp noemde.

Ook krijg je er 200+ nieuwe emoji’s bij om tijdens het chatten te gebruiken. De update is met haar 1.47GB relatief groot en het zal afhankelijk van je internetverbinding even duren om het compleet te downloaden.

De Honor 7
De Honor 7

Honor 7 Premium

Naar verwachting kondigt Huawei binnenkort een premium editie van de Honor 7 aan, met 32GB aan intern geheugen en een 5.2-inch HD scherm. Aan de achterkant vind je volgens verschillende geruchten een 20MP camera terug, en aan de voorkant een 8MP camera.

De Honor lijn van Huawei bestaat vooral uit budget smartphones, en deed het in 2015 verrassend goed. Het bedrijf groeide vorig jaar met 44.3% en werd daarmee de op drie na grootste smartphone maker met meer dan 100 miljoen verscheepte telefoons in 2015. Alleen Nokia, Samsung en Apple kunnen die aantallen evenaren.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Erik Onnes -

  Ik weet niet zeker of het Android 6.0.1 gaat worden. Op mijn Honor 7 draait sinds gisteravond build-nummer B330. En daar staat Android 6.0 bij het versie nummer.

  1. Erik Onnes -

   Deze gaat er, zover ik weet, ook komen. Er loopt nu nog een test voor de Honor 6 en daarna voor de 4x. Of de 5x er tussentijds al bij komt of pas daarna is mij niet bekend.

   1. Fabian Spierings -

    Vreemde manier van updates uitrollen houden ze er dan op na, je mag toch verwachten dat hun nieuwste toestel al meteen Android 6.0 heeft. Maar tegen die tijd dat die update er is dan is Android N al gelanceerd. Dus loop je altijd achter, vreemd dat fabrikanten dat gat niet wegwerken.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters