Android 6.0 Marshmallow nu ook in Nederland voor de LG G3

De update van Android 6.0 Marshmallow is in Nederland beschikbaar voor de LG G3. Eind december is de update met de uitrol begonnen in Polen, nu is LG begonnen met de uitrol van de update in Nederland.

Gebruikers van de LG G3 kunnen nu het toestel voorzien van de nieuwste softwareversie van Google. De update heeft versienummer V30C en is direct via een OTA-update en via de LG Bridge-software via een desktop te downloaden. Deze update brengt een aantal verbeteringen met zich mee, accuduur is verbeterd waardoor je toestel langer mee gaat.  De update heeft meer aandacht voor permissies van applicaties en games, nieuwe animaties en andere functies.

Android 6.0 MarshmallowVerbeterde functie

Omdat LG gebruik maakt van een eigen schil, heeft de fabrikant diverse aanpassingen zelf gedaan. De Doze-functie is een belangrijk onderdeel van de update, deze functie zorgt ervoor dat de accu langer meegaat, doordat het toestel bepaalde applicaties niet gebruikt als ze een tijdje niet gebruikt worden.

De Knock-code is ook verbeterd, met een bepaald patroon kun je de LG G3 ontgrendelen. Door twee keer op het beeldscherm te drukken ontwaak je het toestel uit slaapstand. Met Direct Share kan je content nog sneller delen en kun je applicatierechten afzonderlijk van elkaar instellen.

Android 6.0 MarshmallowVanuit het notificatiepaneel kan je de Silent Mode aan- en uitschakelen, tevens is er ook een direct delen-functie toegevoegd. De peek-functie wordt aan de bovenkant verlicht als er notificaties van apps verschijnen, de rest van het scherm blijft gewoon werken. Het scherm van de app-instellingen is ook aangepast en de snelheid van de LG G3 is verbeterd volgens de eerste bevindingen.

Als je nog geen melding hebt ontvangen van de Android 6.0 Marshmallow update dan kan je dat zelf handmatig invoeren. Dit kan je doen via instellingen – Over het toestel – Software-update handmatig controleren of de update te downloaden is.

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters