Android 7.0 Nougat update is beschikbaar op de Honor 8

Honor heeft gisteren bekendgemaakt dat de Android 7.0 vanaf vandaag op de Honor 8 zal draaien. Vandaag zullen alle Honor 8-gebruikers daar een melding voor ontvangen op de telefoon. De Android 7.0 Nougat zal naar verwachting in eind februari op alle smartphones geüpdatet zijHuawei P8 Lite 2017 hands-onn.

De nieuwe update bestaat uit een overvloed van nieuwe functies. De smartphone zal op de EMUI 5.0 draaien. De nieuwe update zorgt voor geoptimaliseerde prestaties en een batterij met een lang levensduur.

Bij de nieuwe update zit de App-drawer. Dit zorgt ervoor dat je een apart menu kunt openen voor applicaties. Daarbij kan je de snelkoppelingen naar bijvoorbeeld apps, apart op het startscherm van de smartphone zetten.

De Honor 8 updaten

De Huawei’s Mate 9 software lijkt heel erg op de nieuwe update op de Honor 8. Als je graag wil weten of je toestel al geüpdatet kan worden en heb je nog geen melding gehad, ga dan naar instellingen, systeem update en druk dan op ‘Controleren op updates’.

De Honor 8 heeft vorig jaar de prijs voor de beste mid-range smartphone gewonnen bij de Telecom Award. Het toestel is voor vanaf 379 euro verkrijgbaar in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ferry -

    Ik heb sinds gister de honor 8 in huis, alleen er staat nog android 6.0 op. Ook krijg ik geen melding voor een update. Zelfs niet als ik controloren op updates aanklik.

  2. Jesper -

    Ik heb nog steeds geen melding gehad en ook via ‘controleren op updates’ (HiCare en zelfs via HiSuite) geeft hij aan up-to-date te zijn, iemand enig idee hoe ik dit handmatig zou kunnen doen?

  3. Peter -

    Had de update een week geleden al binnen via de hi-care app… emui 5 is zeker wat verbeterd tov 4 maar niet spectaculair. Batterijduur zou verbeterd zijn maar dat is in mijn geval zeker niet het geval..

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters