Android 7.0 Nougat update is beschikbaar op de Honor 8

Honor heeft gisteren bekendgemaakt dat de Android 7.0 vanaf vandaag op de Honor 8 zal draaien. Vandaag zullen alle Honor 8-gebruikers daar een melding voor ontvangen op de telefoon. De Android 7.0 Nougat zal naar verwachting in eind februari op alle smartphones geüpdatet zijHuawei P8 Lite 2017 hands-onn.

De nieuwe update bestaat uit een overvloed van nieuwe functies. De smartphone zal op de EMUI 5.0 draaien. De nieuwe update zorgt voor geoptimaliseerde prestaties en een batterij met een lang levensduur.

Bij de nieuwe update zit de App-drawer. Dit zorgt ervoor dat je een apart menu kunt openen voor applicaties. Daarbij kan je de snelkoppelingen naar bijvoorbeeld apps, apart op het startscherm van de smartphone zetten.

De Honor 8 updaten

De Huawei’s Mate 9 software lijkt heel erg op de nieuwe update op de Honor 8. Als je graag wil weten of je toestel al geüpdatet kan worden en heb je nog geen melding gehad, ga dan naar instellingen, systeem update en druk dan op ‘Controleren op updates’.

De Honor 8 heeft vorig jaar de prijs voor de beste mid-range smartphone gewonnen bij de Telecom Award. Het toestel is voor vanaf 379 euro verkrijgbaar in Nederland.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters