Android 7.0 Nougat update is beschikbaar op de Honor 8

Honor heeft gisteren bekendgemaakt dat de Android 7.0 vanaf vandaag op de Honor 8 zal draaien. Vandaag zullen alle Honor 8-gebruikers daar een melding voor ontvangen op de telefoon. De Android 7.0 Nougat zal naar verwachting in eind februari op alle smartphones geüpdatet zijHuawei P8 Lite 2017 hands-onn.

De nieuwe update bestaat uit een overvloed van nieuwe functies. De smartphone zal op de EMUI 5.0 draaien. De nieuwe update zorgt voor geoptimaliseerde prestaties en een batterij met een lang levensduur.

Bij de nieuwe update zit de App-drawer. Dit zorgt ervoor dat je een apart menu kunt openen voor applicaties. Daarbij kan je de snelkoppelingen naar bijvoorbeeld apps, apart op het startscherm van de smartphone zetten.

De Honor 8 updaten

De Huawei’s Mate 9 software lijkt heel erg op de nieuwe update op de Honor 8. Als je graag wil weten of je toestel al geüpdatet kan worden en heb je nog geen melding gehad, ga dan naar instellingen, systeem update en druk dan op ‘Controleren op updates’.

De Honor 8 heeft vorig jaar de prijs voor de beste mid-range smartphone gewonnen bij de Telecom Award. Het toestel is voor vanaf 379 euro verkrijgbaar in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Jesper -

    Ik heb nog steeds geen melding gehad en ook via ‘controleren op updates’ (HiCare en zelfs via HiSuite) geeft hij aan up-to-date te zijn, iemand enig idee hoe ik dit handmatig zou kunnen doen?

  2. Peter -

    Had de update een week geleden al binnen via de hi-care app… emui 5 is zeker wat verbeterd tov 4 maar niet spectaculair. Batterijduur zou verbeterd zijn maar dat is in mijn geval zeker niet het geval..

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via