Android Cupcake komt samen met de Samsung i7500 naar Nederland

T-Mobile heeft gisteren bekendgemaakt dat deze zomer een grote Android-update wordt vrijgegeven voor de G1. Daarnaast heeft Samsung laten weten dat rond dezelfde tijd de Samsung i7500 naar Nederland zal gaan komen mét Cupcake daarop.

Samsung i7500

T-Mobile heeft gisteren officieel in Nederland laten weten dat het rond de zomer de 1.5-update voor Android vrij gaat geven. De update omvat nieuwe functies en verbeteringen in het ontwerp van de meeste invoerschermen. Vanaf begin mei zullen alle nieuwe G1’s van T-Mobile van deze nieuwste software zijn voorzien. Bestaande T-Mobile G1-gebruikers krijgen de update kosteloos en automatisch toegezonden via het mobiele netwerk van T-Mobile. In de update zit de optie van automatische horizontale of verticale weergave van het touchscreen. Een andere belangrijke nieuwe functie is het virtuele toetsenbord, waarmee een telefoonnummer of tekst eenvoudig via het scherm kan worden ingevoerd. Gebruikers hebben hiermee dus de keuze tussen het virtuele of fysieke querty-toetsenbord. Naast de software-updates zal T-Mobile in 2009 zijn assortiment Android-toestellen verder gaan uitbreiden met nieuwe modellen.

Samsung liet gisteren naast de internationale aankondiging van de Samung i7500 ook weten dat dit toestel rond de zomer naar Nederland zal gaan komen. Hierin zal ook de 1.5-Cupcake-software zitten, waarmee de i7500 het eerste toestel is met deze nieuwe Android-versie. Gebruikers van een Google G1 Devphone kunnen overigens al via de HTC-site al de 1.5-update binnenhalen en hun telefoon updaten.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters